Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci romani, condamnati la 10 ani de inchisoare pentru viol, in Marea Britanie: si-au filmat faptele cu telefonul

Adevărul Adevărul,
Cinci romani, condamnati la 10 ani de inchisoare pentru viol, in Marea Britanie: si-au filmat faptele cu telefonul

Cinci muncitori romani din Marea Britanie au fost condamnati luni la cate zece ani de inchisoare cu executare pentru viol. Acestia au rapit o adolescenta din fata unui club, au dus-o intr-o parcare ferita si au violat-o pe rand. in plus, au si filmat tot cu telefonul, iar aceste imagini au constituit probe in dosar, relateaza publicatia britanica Daily Mail. continuă pe Adevărul

Cinci romani, condamnati la cate 10 ani de inchisoare dupa ce au violat o tanara in Marea Britanie si au filmat totul

Cinci romani cu varste intre 18 si 24 de ani au fost condamnati la cate zece ani de inchisoare dupa ce au violat in grup o tanara intr-un parc din Marea Britanie. Totul s-a petrecut in luna decembrie.

Nicusor Constantinescu, mesaj dur din inchisoare pentru Victor Ponta: Este nedemn pentru un politician care a contribuit direct la condamnarea liderilor locali ai partidului pe care l-a tradat sa minta, pentru a cersi voturi

Nicusor Cosntantinescu il ataca dur pe liderul Pro Romania, Victor Ponta. Si spune ca din cauza acestuia, liderii locali ai PSD - fosti colegi de partid cu Ponta - au ajuns la inchisoare. ,,Eu nu am crezut.

Italian CONDAMNAT la inchisoare pentru INJURII aduse unei ROMANCE: Esti o extracomunitara, esti o straina, locul e al meu

Un italian a fost condamnat la inchisoare pentru ca a injurat o romanca. Conflictul a pornit de la un loc de parcare, undeva in Roma. Femeia, secretara la o companie din capitala Italiei, si-a parcat masina r.

Fost agent al CIA condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Chinei

Un fost agent CIA a fost condamnat vineri la 20 de ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Beijing-ului, un caz care ilustreaza o tendinta alarmanta in comunitatea de informatii conform US Justice citat de AFP.

Un american, care a stat 45 de ani in inchisoare pentru o crima de care nu era vinovat, va fi despagubit cu 1,5 milioane de dolari

Un american care a petrecut 45 de ani in inchisoare inainte de a fi declarat nevinovat pentru o crima va primi despagubiri de 1,5 milioane de dolari pentru aceasta eroare judiciara, au anuntat autoritatile din Michigan, in nordul Statelor Unite, scrie AFP.

OPINII Titlurile de stat la 10 ani pentru populatie se vor vinde bine doar indexate la inflatie

In programul indicativ privind emisiunile de titluri de stat aferent anului 2019 editat de Ministerul Finantelor se arata ca pe piata interna se vor emite titluri de stat denominate in lei pentru populatie prin intermediul unitatilor operative ale Trezoreriei Statului, subunitatilor postale din reteaua Companiei Nationale Posta Romana si a institutiilor de credit, in cadrul Programului Tezaur, cu maturitati cuprinse intre 1 an si 10 ani. Finantele vor sa ia, astfel, de la populatie pana la 10% din necesarul de finantare pentru 2019, aproximativ 5 miliarde lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )