Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cinci scoli din Bucuresti vor avea transport asigurat de Primaria Capitalei

România Liberă România Liberă,
Cinci scoli din Bucuresti vor avea transport asigurat de Primaria Capitalei

Primaria Capitalei asigura transport gratuit pentru elevii de la cinci scoli din Bucuresti, incepand. continuă pe România Liberă

in atentia Colegiului Editorial al Universitatii din Bucuresti

Va informam ca, potrivit noilor dispozitii, Editura Universitatii din Bucuresti EUB) nu mai accepta cereri de continuari de tiraje scrise de mana. Cererile trebuie sa aiba antetul facultatiidepartamentului din care face parte autorul, numar de inregistrare de iesire catre EUB), avizul decanului al unui prodecan sau al directorilor de departamente), precum si specificarea epuizat, data .

Statele Unite si China vor avea discutii bianuale pentru rezolvarea disputelor comerciale

Statele Unite si China vor avea discutii bianuale pentru reforme in ambele tari si rezolvarea disputelor comerciale, a relatat, sambata, publicatia Wall Street Journal.

Interlopii din Bucuresti se pregatesc de RAZBOI!

Interlopii din Bucuresti se pregatesc de un razboi stradal, dupa ce ultimul conflict, dintre Clanul.

APADOR-CH si ActiveWatch: Regulamentul spitalelor din Bucuresti, ai caror angajati risca sa fie concediati daca vorbesc cu presa, incalca Legea avertizorilor de integritate

APADOR-CH si ActiveWatch ii cer primarului Gabriela Firea sa ia masuri pentru modificarea documentului intern al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale din Bucuresti in concordanta cu Legea 5712004, eliminand interdictia angajatilor de a discuta cu presa. DOCUMENT Angajatii spitalelor din subordinea Primariei Capitalei risca sa fie concediati daca vorbesc cu jurnalistii.

Firea se spala pe maini de poluarea si traficul din Bucuresti: Asta dovedeste ca au mintit

Nivelul de poluare din Bucuresti a atins cote alarmante in ultima saptamana, devenind periculos pentru populatie. in loc sa vina cu solutii, primarul Gabriela Firea a iesit la interval sa explice de ce nu este vina ei. La finalul zilei de jos, primarul general al capitalei a avut o interventie la Antena 3. Aceasta a .

Ministerul Educatiei raspunde sindicatelor: doar 1,53% din posturi vor fi afectate de blocarea detasarilor

Ministerul Educatiei da replica sindicatelor care spun ca activitatea din invatamant va fi blocata din cauza blocarii detasarilor si arata ca doar 1,53% din posturi vor fi afectate de prevederile OUG nr. Ministerul a cerut o analiza de la inspectoratele scolare cu privire la impactul prevederilor din ordonanta de urgenta care arata ca numarul posturilor care se vor vacanta sunt putine. Detasarile din invatamant sunt sistate Sindicate: Cerem Guvernului sa gaseasca de urgenta o solutie pentru a nu bloca invatamantul.

VIDEO Zeci de magistrati au iesit pe treptele palatelor de justitie din Bucuresti, Cluj sau Iasi, solidari cu judecatorii din Polonia: Polish judges fight for their independence

Zeci de magistrati au iesit vineri pe treptele palatelor de justitie in Bucuresti si in alte cateva orase, in semn de solidaritate cu magistratii polonezi, care vor protesta sambata la Varsovia printr-un mars al tacerii, fata de incercarile sistematice din ultimii doi ani ale Guvernului si Parlamentului de a limita independenta instantelor si a judecatorilor si de a-si extinde influenta asupra functionarii sistemului judiciar.

Business report: Cum vrea Primaria Gabrielei Firea sa rezolve problema locuintelor din Bucuresti; Preturile locuintelor au explodat la Cluj; O problema-cheie pentru dezvoltarea Romaniei: unde au ajuns decalajele in profil teritorial

EMAG introduce taxe de livrare chiar si pentru produsele ridicate din showroom. Cat vor plati clientii. Petrom cedeaza 40 de zacaminte unei firme in care este implicat fostul sau sef de dinainte de privatizare. OMV Petrom a semnat un contract de transfer a 40 de zacaminte onshore de titei si gaze catre firma Dacian Petroleum SRL.

Rafuiala violenta cu sabii la o firma de paza din Bucuresti

Rafuiala violenta cu sabii la o firma de paza din Capitala.

Incendiul de la Fabrica de Electromontaj din Bucuresti a fost stins. Anunt meteorologilor despre norul de fum

Incendiul la Fabrica de Electromontaj din sectorul 3 a fost stins, potrivit informatiilor de la Biroul de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )