Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Cinci sfaturi pentru cei care se intorc la serviciu de la cei care nu au plecat de la serviciu

România Liberă România Liberă,
Cinci sfaturi pentru cei care se intorc la serviciu de la cei care nu au plecat de la serviciu

Odata cu relaxarea restrictiilor dupa 15 mai se vor intoarce la serviciu foarte multi angajati din b. continuă pe România Liberă

Cinci sfaturi pentru cei care se intorc la serviciu de la cei care nu au luat pauza

Odata cu relaxarea restrictiilor dupa 15 mai se vor intoarce la serviciu foarte multi angajati din birouri si lucratori industriali, dupa 2 luni de pauza. Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania a intocmit un set de 5 sfaturi pentru reluarea activitatii in siguranta.

Avertismentul pentru cei care stau la bloc in plina pandemie. Asa ceva e obligatoriu prin lege

Pe fondul crizei medicale au devenit mai evidente probleme pe romanii le au. Acum, cei care stau la bloc sunt vizati direct de-o situatie. Ca sa te tii cat mai departe de probleme in timpul.

Veste neplacuta pentru cei care stau la bloc. Istoria se poate repeta, iar cei salvati pot fi doar cei cu centrale termice de apartamant

Bucuresti, cand vine vorba de incalzire, e impartit intre cei care au centrale termice de apartament si cei care au de la reteaua orasului. in acest context e bine sa stii ca sunt iar.

Apple testeaza deblocarea telefoanelor fara Face ID, pentru cei care poarta masti medicale, in versiunea iOS 13.5 beta

Apple testeaza o noua versiune de software pentru iPhone, care va permite utilizatorilor sa isi deblocheze telefoanele fara Face ID, in timp ce poarta o masca medicala.

Aeroportul din Viena va oferi teste COVID-19 contra cost, pentru pasagerii care vor sa evite carantina

Aeroporul din Viena va oferi teste de coronavirus contra cost, pentru pasagerii care vor sa evite carantina de 14 zile.

Patru asociatii ale elevilor depun plangere la CNCD: Cei care nu au internet nu au acces la educatie

Patru asociatii ale elevilor anunta ca luni vor depune o sesizare la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, pentru a face dreptate copiilor din mediile dezavantajate, care nu au acces la internet. Ele.

VIDEO Povestea emotionanta a unei femei din Kenya care fierbe pietre pentru cei 8 copii ai ei, sperand ca vor adormi in asteptarea mesei

Povestea emotionanta a unei femei din Kenya a facut inconjurul tarii, iar oamenii s-au mobilizat intr-un demers fara precedent ca sa o ajute. Femeia a pus la fiert pietre, pentru a le da impresia celor 8 copii ai sai infometati ca gateste si sperand ca acestia vor adormi in timp ce asteptau sa fie gata masa, scrie BBC.

Toti cei care stau la bloc ar trebui sa stie toate acestea. Poate oricand sa intre la tine in apartament fara acordul tau

Cel mai probabil stai la bloc in Romania. Si in acest caz ar trebui sa stii cateva lucruri despre ce se intampla. Sunt cateva detalii pe care orice om care sta la bloc ar trebui sa le.

Setari pentru Netflix care va vor aduce multa bucurie (I)

Paul Tassi, contributor senior la Forbes, scrie ca nu a citit vreodata o stire tech care sa-l faca mai fericit. Netflix tocmai a dezvaluit ca, dupa nesfarsite plangeri, le permite in sfarsit utilizatorilor sa schimbe setarile de autoplay si previzualizare pe conturile lor.

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Solutii pentru romanii care nu-si pot plati ratele

Romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci ar putea gasi intelegere, iar beneficiile ajung la zeci de mii de euro pentru un consumator. Astfel, suspendarea ratelor nu este singura solutie in perioada de criza, iar negocierea cu banca in cadrul Centrului de Solutionare a Litigiilor in domeniul bancar poate avea mai multe avantaje.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )