Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cinci straini au incercat sa iasa ilegal din Romania

România Liberă România Liberă,
Cinci straini au incercat sa iasa ilegal din Romania

Cinci cetateni originari din Irak si Tunisia au incercat sa iasa ilegal din Romania, spre Ungaria, c. continuă pe România Liberă

Premierul Ludovic Orban, la ceremonia de Hanuka: Sunt foarte multi cetateni ai statului Israel care au plecat din Romania pe care oricand ii asteptam cu bucurie sa treaca si pe acasa

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, la Templul Coral, la ceremonia de Hanuka, faptul ca bogatia consta in diversitate si a vorbit despre comunitatea evreilor din Romania, transmite.

HARTA deficitului de medici: 424 de localitati din Romania nu au niciun medic de familie, iar 1.098 de localitati au medici de familie insuficienti

424 de localitati din Romania nu au niciun medic de familie, iar 1. 098 de localitati au medici de familie insuficienti pentru a acoperi populatia, anunta Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie, care a prezentat date oficiale in acest sens. Din aceste date rezulta ca, insumat, 1. 522 de localitati din Romania au lipsa completa sau deficit de medici de familie.

Mostenirea lasata de PSD. HARTAdeficitului de medici: 424 de localitati din Romania nu au niciun medic de familie

Situatia lasata de PSD in sanatate arata dezastruos. 424 de localitati din Romania nu au niciun medic de familie, iar 1. 098 de localitati au medici de familie insuficienti pentru a acoperi populatia,.

Adrian Nastase: Guvernul Iohannis submineaza statul de drept din Romania

Fostul prim-ministru Adrian Nastase sustine, intr-un articol intitulat Guvernul Iohannis submineaza statul de drept din Romania, publicat pe blogul personal, ca angajarea raspunderii guvernului pe legea bugetului este neconstitutionala, nelegala si neregulamentara.

Parlamentul European adopta o rezolutie despre Revolutia din Romania

Parlamentul European adopta, joi, o rezolutie despre Revolutia din Romania, pentru a marca implinirea a 30 de ani de la evenimentele care au dus la moartea a 1. 142 persoane si ranirea a peste trei mii.

Operatorii gazoductelor din Romania si Ucraina au semnat un acord privind tranzitul gazelor naturale

Operatorii sistemelor de transport al gazelor naturale din Romania si Ucraina au semnat un acord de interconectare care permite furnizarea gazelor din Turcia si sudul Europei catre Ucraina si Republica Moldova, a anuntat miercuri compania ucraineana, transmite Reuters, citata de Agerpres.

JALE si lacrimi amare! iNMORMANTAREA celei mai IUBITE artiste de MUZICA USOARA din Romania! (IMAGINILE DURERII)

Regretata cantareata Laura Stoica numele complet Adriana-Laurentia Stoica) trebuia sa isi serbeze astazi ziua de nastere. Din pacate, s-a stins din viata pe 9 martie 2006, in urma unui grav accident.

VESTEA TRISTA a zilei! DISPARITIE SOC in muzica populara din ROMANIA! LACRIMI AMARE pentru CELEBRA ARTISTA

Veste trista in muzica populara! LACRIMI iN MUZICA ROMANEASCA! ADIO, HORIA MOCULESCU! S-A iNTAMPLAT iN MIEZ DE NOAPTE! DOAMNE, CE TRAGEDIE Nora cantaretei de muzica populara Mariuta Burlan din Gorj.

Ministerului Mediului va demara in primavara cea mai ampla campanie de impadurire din Romania

Cea mai ampla campanie de impadurire pe care a avut-o vreodata Romania va fi organizata in primavara anului viitor, cu ocazia Lunii Padurii, a declarat ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe.

VESTEA SOC a zilei! DISPARITIE FULGERATOARE in muzica populara din ROMANIA! LACRIMI pentru marea ARTISTA

Alerta in muzica populara! CUTREMUR iN MUZICA POPULARA! FANII IRINEI LOGHIN AU AFLAT VESTEA CUMPLITA! FUEGO E DEVASTAT GALERIE FOTO) Nora cantaretei de muzica populara Mariuta Burlan din Gorj a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )