Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cinci suspecti au fost retinuti pentru ca au batut un barbat in sectorul 3

România Liberă România Liberă,
Cinci suspecti au fost retinuti pentru ca au batut un barbat in sectorul 3

Cinci barbati au fost retinuti pentru lovire si alte violente si pentru tulburarea ordinii si linist. continuă pe România Liberă

Patru tineri din Chisinau, retinuti pentru trafic de droguri

Patru tineri din Chisinau, cu varsta cuprinsa intre 20 si 33 de ani, au fost retinuti pentru trafic de droguri. Anterior, acestia au fost condamnati pentru circulatia ilegala a drogurilor.

Copilul din judetul Prahova a fost ademenit de un barbat si au ajuns impreuna in cimitir. Aici individul l-a intrebat ceva, dupa care a inceput sa-l atinga in zonele intime. A fost momentul cand baiatul a stiut ce avea sa se intample

Copilul din Boldesti Scaeni, judetul Prahova, a fost ademenit de un barbat si au ajuns impreuna in cimitir. Aici individul l-a intrebat daca se uita la filme erotice, dupa care a inceput sa-l.

Aprobarea rectificarii bugetare a fost amanata pentru saptamana viitoare

Proiectul privind prima rectificare din acest an a fost discutat de Guvern in sedinta de joi in prima lectura, a declarat Nelu Barbu, purtator de cuvant al Guvernului. Acesta a precizat ca proiectul urmeaza sa fie aprobat in sedinta urmatoare. Vosganian: ALDE saluta decizia premierului de a amana adoptarea rectificarii bugetare. Asa cum a fost prezentat, risca sa duca la depasirea tintei de deficit bugetar stabilite.

Situatie revoltatoare in Capitala. O femeie de 81 de ani a fost amendata pentru ca nu a putut traversa mai repede

Politia Romana se pune iar intr-o situatia mai mult decat jenanta. Agentii din Capitala au amendat o femeie de 81 de ani care a traversat strada pe verde, dar pentru ca nu a putut merge mai repede a.

Ministrul iranian de Externe sustine ca a fost sanctionat pentru ca a refuzat o invitatie de a se intalni cu Donald Trump

Ministrul iranian de Externe, Mohammad Javad Zarif, a declarat ca a fost sanctionat de Statele Unite dupa ce a refuzat o invitatie de a se intalni cu presedintele american Donald Trump la Casa Alba, scrie Mediafax, citand CNN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )