Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cinci tineri retinuti dupa scandalul provocat pe o strada din Craiova

România Liberă România Liberă,
Cinci tineri retinuti dupa scandalul provocat pe o strada din Craiova

Alti cinci tineri au fost retinuti de politistii doljeni dupa scandalul provocat pe o strada din mun. continuă pe România Liberă

Dupa scandalul cu Politia Romana, Cheloo a fost surprins intr-o ipostaza incredibila. Ce a facut Marian Godina

Marian Godina nu pare afectat de scandalul dintre trupa Parazitii si Politia Romana. Politistul s-a fotografiat alaturi de Cheloo si a postat poza pe contul personal de Facebook, unde a primit 30. 000 de aprecieri si 1. 000 de comentarii din partea celor care il urmaresc. Cei mai multi au apreciat aparitia celor doi. Marian Godina si .

Unde se afla singura strada din Romania care ii poarta numele lui Gigi Becali. Locuitorii il respecta foarte mult pe patronul FCSB

Gigi Becali se poate bucura de strada care ii poarta numele! Poate nu multi stiu, dar patronul FCSB are o strada in Romania care se numeste Gigi Becali, loc unde cetatenii il idolatrizeaza pe afacerist. Unde se afla si de ce s-a ales ca tocmai aici sa fie? Unde se afla strada care ii poarta .

AFEER, DUPA ABROGAREA UNOR ARTICOLE DIN OUG 114: Haos si incertitudini pe piata de energie

Abrogarea in Comisia de industrii din Camera Deputatilor a unor articole din OUG 114, care reintroduceau preturile reglementate pe piata de energie electrica si gaze naturale, aduce din nou haos si incertitudine in sector, intr-o perioada in care preturile sunt oricum in crestere, a declarat, marti, pentru AGERPRES, Ion Lungu, presedintele Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica din Romania AFEER).

Incertitudini pe piata de energie, dupa abrogarea unor articole din OUG 114

Abrogarea in Comisia de industrii din Camera Deputatilor a unor articole din OUG 114, care reintrodu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )