Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cincinnati: Semifinala Halep - Kerber intrerupta la scorul de 3-4, din cauza ploii

Adevărul Adevărul,
Cincinnati: Semifinala Halep - Kerber intrerupta la scorul de 3-4, din cauza ploii

Semifinala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, dintre romancaSimona Halep, locul 4 WTA si nemtoaica Angelique Kerber, locul 2 WTA, a fost intrerupta din cauza ploii. continuă pe Adevărul

Cincinnati: Semifinala Halep - Kerber, intrerupta de ploaie, a fost reluata

A doua semifinala a turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, dintre romanca Simona Halep, locul 4 WTA, si nemtoaica Angelique Kerber, locul 2 WTA, intrerupta la scorul de 3-4, din cauza ploii, a fost reluata dupa 35 de minute.

Simona Halep a ratat calificarea in finala turneului de la Cincinnati, dupa ce a fost invinsa de nemtoaica Angelique Kerber

Simona Halep a fost invinsa de germanca Angelique Kerber cu 6-3, 6-4, in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, dotat cu premii totale de 2. 250 dolari.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Angelique Kerber, in semifinale (nu inainte de ora 21:30)

Finalista in 2015 la Cincinnati, Simona Halep 4 WTA) o va infrunta pe Angelique Kerber Germania - 2WTA) in semifinalele turneului din categoria Premier. Meciul se va disputa pe Arena Centrala si va putea fi urmarit in direct pe Dolce Sport nu inainte de ora 21:30.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Agnieszka Radwanska, de la ora 02:00

Simona Halep se afla in fata celui mai important test de la Cincinnati, numarul 4 WTA intalnind-o in sferturile turneului din categoria Premier pe Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5. Meciul Simonei cu Agnieszka va avea loc sambata, de la ora 02:00, urmand sa fie in direct pe Dolcesport 2.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Annika Beck, de la ora 18:00

Simona Halep 4 WTA) debuteaza in turneul WTA de la Cincinnati in turul doi, faza a competitiei unde o va intalni pe Annika Beck, din Germania, locul 44 WTA. Meciul va putea fi urmarit, miercuri, in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 18:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )