Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cine se afla la bordul avionului prabusit la Teheran

Antena3 Antena3,
Cine se afla la bordul avionului prabusit la Teheran

Optzeci si doi de iranieni si 63 de canadieni se aflau la bordul avionului companiei Ukraine International Airlines prabusit miercuri dimineata langa Teheran, a indicat seful diplomatiei ucrainene Vadim Pristaiko, transmite AFP. continuă pe Antena3

Presedintele Ucrainei, prima reactie dupa prabusirea avionului din Teheran. Ce a confirmat acum

Presedintele Ucrainei a avut o prima reactie, dupa ce un avion cu pasageri din sapte tari s-a prabusit in Teheran, capitala Iranului. La bordul aeronavei care s-a izbit violent la sol se aflau 176 de persoane, care au decedat. Momentul socant s-a produs la scurt timp dupa ce avionul decolase, de pe aeroportul Imam Khomeini, .

Iranul refuza sa trimita catre Boeing cutiile negre ale avionului prabusit la Teheran

Autoritatea iraniana a aviatiei civile a anuntat miercuri ca nu le va preda americanilor cele doua cutii negre ale avionului Boeing 737 al companiei Ukraine International Airlines, care s-a prabusit miercuri noaptea dupa decolarea de pe aeroportul din Teheran.

Rasturnare de situatie in cazul avionului prabusit in Iran. Ambasada Ucrainei a renuntat la declaratia privind problema la motorul aeronavei

Ambasada Ucrainei in Iran a renuntat la o mentiune initiala conform careia accidentul avionului Boeing-737 al companiei Ukraine International Airlines prabusit langa Teheran a fost provocat de o problema la motorul aeronavei, transmite Reuters.

Ministrul de Externe: Nu au fost identificati romani pe lista pasagerilor avionului prabusit in Iran

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, spune ca, din primele verificari, nu au fost identificati cetateni romani pe lista pasagerilor avionului ucrainean prabusit in Iran, care avea la bord 176 de persoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )