Libnet.ro
UNICEF

10:30

La cine apelam pentru colectare de carti, dupa ce cumparam carti de orice fel si vrem sa le vindem?

Antena3 Antena3,
La cine apelam pentru colectare de carti, dupa ce cumparam carti de orice fel si vrem sa le vindem?

Pasiunea pentru lectura si locuintele mici nu fac intotdeauna casa buna impreuna. Stim cat de usor este sa acumulezi mai multe carti decat cuprinde o biblioteca personala. Desigur, am putea pastra toate cartile de care nu suntem pregatiti sa ne despartim, sacrificand alte spatii de depozitare. continuă pe Antena3

Ce dieta a tinut Jojo pentru a slabi dupa izolare: A trebuit sa ma automotivez puternic

Jojo arata impecabil dupa cele doua sarcini pe care le-a avut. Cum a reusit sa ajunga la formele dorite dupa izolare? Cunoscuta actrita nu s-a culcat deloc pe o ureche dupa ce a vazut numarul de pe cantar. Care sunt regulile pe care le-a urmarit in tot acest timp si ce alimente a consumat in .

Primarul Sibiului, Astrid Fodor: Eu as pleda pentru inceperea scolii dupa alegeri

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, care candideaza pentru un nou mandat de edil din partea Forumului Democrat al Germanilor din Romania FDGR), spune ca, din punctul sau de vedere noul an scolar ar trebui sa.

Ponta ia o pauza de campanie si se testeaza pentru COVID-19 dupa ce o colega de partid a fost testata pozitiv

Victor Ponta anunta ca nu va mai participa fizic, in urmatoarele zile, la actiuni de campanie electorala, pana nu va primi rezultatul unui test pentru COVID-19 pe care il va face duminica, avand in vedere cazul candidatului formatiunii pentru presedintia Consiliului Judetean Bacau, dr. Aurelia Taga, confirmata cu noul coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )