Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cine arbitreaza CFR Cluj si FCSB in ultima etapa

Online Sport Online Sport,
Cine arbitreaza CFR Cluj si FCSB in ultima etapa

Comisia Centrala a Arbitrilor a anuntat numele celor care vor imparti dreptatea in partidele CFR Cluj Viitorul si FCSB Astra Giurgiu, partide la finalul carora o vom cunoaste pe noua campioana a Romaniei. continuă pe Online Sport

INFOGRAFIC: Ultima etapa in Liga 1 Betano. Cine ia titlul?

Sezonul 2017-2018 al Ligii 1Betanose incheie duminica iar CFR Cluj si FCSB se bat pentru titlul de campioana a Romaniei. Clujenii depind doar de ei si termina pe primul loc daca inving Viitorul. Un alt rezultat ar face-o pe FCSB campioana, daca ia 3 puncte cu Astra! .

A fost schimbat arbitrul meciului CFR Cluj Viitorul

Desi initial il delegase pe Istvan Kovacs la meciul din Gruia dintre CFR Cluj si Viitorul, iar Gigi Becali declarase ca n-are nimic de comentat, Comisia Centrala a Arbitrilor a revenit asupra delegarii.

Boloni in locul lui Petrescu la CFR Cluj?

Dan Petrescu este la un pas sa o faca pe CFR Cluj campioana in Liga 1 Betano, dar chiar si asa viitorul sau pe banca ardelenilor nu este asigurat.

Viitorul fara trei titulari la meciul cu CFR Cluj

Campioana sezonului trecut, Viitorul Constanta, isi joaca locul in editia viitoare a cupelor europene in Gruia contra liderului CFR Cluj si este arbitrul luptei la titlu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )