Libnet.ro
UNICEF

17:15

Pe cine arunca PSD-ul in lupta pentru europarlamentare. 13 politicieni ar putea reprezenta Romania in PE

Antena3 Antena3,
Pe cine arunca PSD-ul in lupta pentru europarlamentare. 13 politicieni ar putea reprezenta Romania in PE

Comitetul Executiv National al PSD valideaza astazi lista candidatilor pentru Parlamentul European. Social democratii mizeaza pe 13 locuri eligibile si ar putea arunca in lupta si doi ministri din. continuă pe Antena3

Pe cine arunca PSD-ul in lupta pentru europarlamentare. Marele ABSENT de pe lista social-democratilor

Comitetul Executiv National al PSD valideaza astazi lista candidatilor pentru Parlamentul European. Social democratii mizeaza pe 13 locuri eligibile si ar putea arunca in lupta si doi ministri din.

PSD a stabilit lista pentru europarlamentare

Premierul Victor Ponta a anuntat, astazi, ca actualul europarlamentar Corina Cretu va ocupa prima pozitie pe lista PSD la alegerile europarlamentare din luna mai.

Liviu Dragnea, numit seful campaniei PSD pentru europarlamentare. Monica Macovei: Dragnea, paznic la voturi = Lupul, paznic la oi!

Liviu Dragnea a fost numit, joi, in ziua validarii listei de candidati social-democrati la alegerile europarlamentare, seful campaniei PSD. Europarlamentarul PDL Monica Macovei considera ca Ponta a anuntat astazi ca inculpatul Dragnea, trimis in judecata pentru coordonarea fraudei la referendum, este coordonatorul campaniei PSD pentru alegerile europarlamentare! Asadar, inculpatul Dragnea, acuzat ca a coordonat o campanie cu scopul de a fura voturi, este pus din nou sef de campanie la PSD, iar singura explicatie este ca PSD se pregateste sa fure din nou la alegerile din 2014.

Nica si Draghici, noutati pe lista PSD pentru europarlamentare.

Actuali europarlamentari, fosti si actuali membri ai Guvernului si-au gasit loc pe listele PSD pentru Parlamentul European. Pe unii dintre ei prea putine ii recomanda pentru a reprezenta Romania la Bruxelles. Actualul europarlamentar Corina Cretu va ocupa prima pozitie pe lista PSD la alegerile europarlamentare din luna mai. Potrivit portalului www. votewatch. eu, Cretu a fost prezenta la lucrari, unde si-a exprimat votul in peste 80% din initiativele europene. A avut 61 de amendamente, o medie .

Cine-lupta pentru drepturile omului?! One World Romania 2014

Festivalul de film documentar dedicat drepturilor omului One World Romania propune bucurestenilor ca intre 17 si 23 martie sa se incarce pentru lupta vazand filme bune. Festivalul ajunge anul acesta la cea de-a saptea editie, si aduce noi filme documentare si evenimente speciale in mai multe locatii din Bucuresti: Cinema Studio, Cinema Elvire Popesco si Muzeul Taranului Roman. Deschiderea oficiala a festivalului va avea loc luni, 17 martie, la Cinema Pro.

Pe cine vrea PSD sa promoveze in postul de comisar european.

Clujeanul Dan Luca este liderul primei organizatii din diaspora a PSD si unul dintre expertii acestei formatiuni in probleme europene. El dezvaluie care sunt variantele social-democratilor pentru postul de comisar european. Liderul PSD Bruxelles, Dan Luca, este stabilit de un deceniu si jumatate in Belgia. Fost manager in cadrul EurActiv, el detine o companie de consultanta inregistrata in capitala belgiana. Dan Luca este considerat drept unul dintre expertii social-democratilor in .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )