Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cine a batut-o pe sotia lui Cristi Manea, dupa meciul Franta Romania. Ce l-a sfatuit Hagi pe jucatorul de la U21

Playtech Playtech,
Cine a batut-o pe sotia lui Cristi Manea, dupa meciul Franta Romania. Ce l-a sfatuit Hagi pe jucatorul de la U21

Mirel Radoi a declarat, in cadrul unui interviu acordat TVR, ca sotia lui Cristi Manea a fos batuta in tribune. Se pare ca ar fi vina unor suporteri romani. Cum s-a petrecut totul si care este starea de sanatate a frumoasei blonde? Cine a batut-o pe sotia lui Cristi Manea? Aceasta performanta este umbrita de . continuă pe Playtech

Radoi: Trebuie sa continuam povestea asta frumoasa. Performanta este putin umbrita de doi dintre suporteri, care au lovit-o pe sotia lui Cristi Manea

Selectionerul nationalei under 21, Mirel Radoi, a declarat luni seara, dupa calificarea in semifinalele Campionatului European, ca aceasta poveste frumoasa trebuie sa continue. El a mentionat insa ca performanta este umbrita de faptul ca sotia lui Cristian Manea a fost agresata de doi suporteri in tribuna.

Marturia romanului retinut pe nedrept in Italia ca fiind agresorul iubitei lui Cristi Manea. Cine ar fi adevaratii huligani

Romanul invinuit ca a umplut-o de sange pe iubita lui Cristi Manea, dupa meciul istoric care a trimis nationala de tineret in semifinalele Campionatului European, a dezvaluit, pentru Adevarul, propria varianta a evenimentelor.

Mirel Radoi: Performanta este putin umbrita de doi dintre suporteri, care au lovit-o pe sotia lui Cristi Manea

Antrenorul echipei nationale de tineret, Mirel Radoi, a vorbit pentru TVR imediat dupa terminarea meciului Romania - Franta, care a consfintit calificarea echipei noastre in semifinale.

Imagini cu prietena lui Cristi Manea plina de sange au ajuns in presa din Anglia Mirel Radoi: A avut nevoie de doua copci

Bucuria jucatorilor nationalei Under 21 a Romaniei dupa calificarea in semifinale la Euro a fost umbrita de un incident care a avut loc in tribuna, in care au fost implicati fundasul Cristi Manea si prietena acestuia. The Sun a scris pe larg despre acest eveniment, facand publice imagini cu prietena fotbalistului plina de sange. Selectionerul Mirel Radoi a precizat, intr-o conferinta de presa, ca femeia a fost dusa la spital si a avut nevoie de doua copci.

Cristi Manea implicat intr-un incident cu suporterii romani

Un incident intre Cristi Manea, fundasul dreapta al nationalei de tineret a Romaniei, si mai multi suporteri romani a avut loc la finalul partidei cu Franta de la Cesena.

Explicatiile incidentului de la finalul meciului Romania - Franta. Cum a ajuns sa fie batuta sotia lui Cristi Manea

Selectionerului Mirel Radoi a declarat la TVR, la inerviul de dupa meciul cu Franta, ca sotia fundasului dreapta, Cristi Manea foto), a fost batuta in tribune de niste suporteri romani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )