Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cine va castiga alegerile din SUA? DW:Mai rau decat oricand, America e in conflict cu ea insasi

Adevărul Adevărul,
Cine va castiga alegerile din SUA? DW:Mai rau decat oricand, America e in conflict cu ea insasi

SUA continua sa fie superputerea. Dar cine o va conduce la anul? Tot Trump? Sondajele zic altceva. Dar sociologii si presa au mai gresit, prea putini intuind votul pentru Brexit si Trump. Se vor dovedi iar in eroare? America nu e doar in clinci cu tot mai agresivul regim comunist chinez. Nu e in litigiu doar cu Rusia lui Putin si cu teroristii islamici. continuă pe Adevărul

Bill Barr considera ca protestele din SUA nu au legatura cu George Floyd

Ministrul american al justitiei Bill Barr e de parere ca protestele din SUA nu mai au nicio legatura cu moartea lui George Floyd. Oficialul a fost solicitat azi la audieri in Congres, pentru a raspunde intrebarilor despre interventia agentilor federali la protestele din Portland, conformt AFP.

KLAUS IOHANNIS: Este o discutie legitima daca sa organizam sau nu alegerile din 27 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, intrebat daca in opinia sa, alegerile din 27 septembrie ar trebui anulate, ca este o discutie legitima daca sa organizam sau nu alegerile din 27 septembrie, dar trebuie sa despartim discutia politicianista de discutia pe fapte.

Alegeri 2020. Ce se intampla cu alegerile din Romania. Raluca Turcan a facut anuntul

Ce se va intampla in cazul alegerilor din Romania. Raluca Turcan vine cu detalii despre organizarea si conditiile in care se vor tine acestea. Alegeri 2020. Detaliile oferite de Turcan despre organizare si conditii Alegerile locale de pe 27 septembrie vor avea loc in conditii aparte, din cauza acestor vremuri. in ciuda crizei sanitare care .

Burleanu, discurs apocaliptic:Mai rau ca in timpul celui de al Doilea Razboi Mondial!

Intr-o interventie la Digi 24, presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declaratca gruparile din Liga I ar trebui sa ia in calcul oprirea acestui sezon competitional sau cel putin a play-out-ului.

Surse: PNL a decis sa faca alianta doar cu USR-PLUS la alegerile din Capitala. PMP va merge separat Traian Basescu a sugerat ca ar putea candida la Primaria Generala

PNL va face alianta doar cu USR-PLUS la alegerile locale din Bucuresti, astfel incat PMP va merge separat si va veni cu proprii candidati atat la Primaria Generala, cat si la primariile de sector, au.

Dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor in cazul a doua spitale din Timis, unde mai multe cadre medicale si pacienti s-au infectat cu coronavirus

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au deschis dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor in urma infectiilor cu COVID - 19 la doua unitati sanitare din localitate. Este vorba.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2103 seconds )