Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cine a castigat Premiul Nobel pentru medicina in contextul pandemiei de coronavirus

B1 B1,
Cine a castigat Premiul Nobel pentru medicina in contextul pandemiei de coronavirus

Americanii Harvey J. Alter si Charles M. Rice, impreuna cu omul de stiinta britanic Michael Houghton au primit luni Premiul Nobel pentru medicina sau fiziologie pentru descoperirea virusului hepatitei. continuă pe B1

UPDATE Premiul Nobel pentru medicina 2020 - britanicul Michael Houghton si americanii Harvey Alter si Charles Rice, pentru descoperirea virusului hepatitei C

Premiul Nobel pentru medicina a fost acordat luni britanicului Michael Houghton si americanilor Harvey Alter si Charles Rice, pentru descoperirea virusului hepatitei C, anunta AFP.

Premiul Nobel in medicina, acordat pentru descoperirea virusului hepatitei C

Premiul Nobel pentru medicina a fost acordat in comun unui trio american-britanic, care ii are in compozitie pe Harvey J. Alter, Michael Houghton si Charles M. Rice, pentru descoperirea.

A inceput sezonul Nobelului. Cercetatorii care au descoperit virusul hepatitei C au primit premiul Nobel pentru Medicina

Cercetatorii Harvey J. Alter, Michael Houghton si Charles M. Rice au primit premiul Nobel pentru Medicina pe anul 2020. Ei au fost laureati pentru descoperirea virusului hepatitei C. Cei trei cercetatori au avut o contributie decisiva in lupta impotriva hepatitei care se transmite prin sange, o problema globala de sanatate care provoaca ciroza si cancer de ficat, potrivit Comitetului Nobel.

A castigat premiul cel mare la Loto, dar a pierdut toti banii. Este halucinant ce face acum

Michael Carroll a obtinut premiul cel mare la Loto in Anglia, in anul 2002. Acestui barbat din Marea Britanie i-au intrat in conturi peste 10 milioane de euro, dupa ce a dat lovitura la Loto. A castigat premiul cel mare la Loto, dar a pierdut toti banii insa imediat dupa ce a castigat banii, acesta .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru optimile de finala de la Roland Garros. Printre cele mai mari premii din acest an

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Roland Garros 2020, dupa ce a pierdut partida cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 in clasamentul WTA, s-a impus in doar 69 de minute, scor 6-1, 6-2. Cu siguranta o uriasa dezamagire pentru Halep, care era favorita numarul 1 a competitiei. Iar .

Cinci detalii mai putin cunoscute despre premiile Nobel

Sezonul premiilor Nobel din 2020 va fi deschis luni, in contextul pandemiei de COVID-19, de anuntarea premiului pentru medicina. Premiile Nobel recompenseaza din 1901 barbati, femei si organizatii care au actionat pentru a sustine progresul omenirii, potrivit dorintei creatorului acestor distinctii, inventatorul suedez Alfred Nobel. Cu ocazia sezonului premiilor Nobel din 2020, care debuteaza luni, jurnalistii de la AFP au publicat un articol care contine cinci detalii mai putin cunoscute despre istoria acestor trofee, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )