Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cine conduce primariile din judetul Calarasi. Lista castigatorilor de la alegerile locale 2016

Adevărul Adevărul,
Cine conduce primariile din judetul Calarasi. Lista castigatorilor de la alegerile locale 2016

Rezultatele partiale, la nivel national, pentru primarii arata ca PSD a obtinut 42,9%, PNL 34,32%, ALDE 5,46%, UDMR 4,57% si PMP 3,26%, potrivit BEC. in judetul Calarasi, liberalii sunt invingatori, unde au adjudecat 37 de primarii, de trei ori mai mult decat PSD. continuă pe Adevărul

Rezultate alegeri locale 2016. Cine a castigat primariile din judetul Sibiu

PSD si PNL isi impart primariile la alegeri locale 2016 in judetul Sibiu. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a afla rezultatele alegerilor.

Rezultate alegeri locale 2016. Cine conduce orasele din judet: Primarul din Fundulea, declarat incompatibil de ANI, ajunge la al patrulea mandat

Membru PSD, aflat la al treilea mandat de primar, Dorel Dorobantu, edilul orasului Fundulea, din inima Baraganului, pierde in instanta batalia cu Angentia Nationala de IntegritateANI) care l-a declarat incompatibil la inceputul acestui an. Curtea de Apel BucurestiCAB) a respins pe 31 mai plangerea edilului impotriva ANI. Acest lucru insa nu i-a impiedicat pe alegatori sa-i dea votul pentru a patra oara la primaria orasului.

Alegeri locale 2016 Suceava. Desi a pierdut sefia CJ Suceava, PSD a castigat peste 55% de primarii din judetul Suceava

PSD a pierdut lupta atat la primaria municipiului Suceava cat si la Consiliul Judetean Suceava. Totusi social democratii au castigat 56,14% dintre primariile din judetul Suceava.

Numaratoare paralela PSD Buzau: 70 la suta dintre primariile din judet, castigate de candidatii social-democrati

Circa 70 la suta din cele 87 de primarii ale judetului Buzau au fost castigate de candidati PSD, care s-au impus si in cele doua municipii, Buzau si Ramnicu Sarat, a declarat pentru AGERPRES.

Cine este bancherul din spatele lui Nicusor Dan

Nicusor Dan si USB Uniunea pentru Salvarea Bucurestiului sunt surpriza alegerilor din Capitala avand in vedere ca au iesit pe locul II inaintea PNL-ului, scrie zf. ro. Nicusor Dan, un.

Plangere penala impotriva unui primar in functie din judetul Sibiu, acuzat de mita electorala

PNL Sibiu a facut plangere penala impotriva primarului comunei Rosia, judetul Sibiu, acuzandu-l de dare de mita. PNL a trimis presei si cateva fotografii in care spun reprezentantii partidului, primarul da bani oamenilor ca sa voteze.

Mai multe drumuri din judetul Timis au fost inundate din cauza ploilor cazute in ultima perioada (FOTO)

Timisul sub teroare. Asa poate fi descris judetul dupa ce ce sambata si duminica mai multe drumuri au fost inundate de cantitatile mari de apa care s-au revarsat in ultimele zile. Pompierii au.

Incidente la vot: Un barbat sta cu un topor langa o sectie de votare din judetul Constanta

Incidente la vot in comuna Ciobanu, judetul Constanta. Un barbat sta cu un topor langa o sectie de votare pentru a-i intimida pe oamenii care vin la vot.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )