Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cu cine se va confrunta Halep in semifinalele de la Toronto

România Liberă România Liberă,
Cu cine se va confrunta Halep in semifinalele de la Toronto

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, va juca, sambata, in semifinalele Rogers Cup impotriva jucatoarei Sara Errani, locul 17 WTA si cap de serie numarul 15. continuă pe România Liberă

Halep la Toronto: Simona o intalneste azi pe Angieszka Radwanska, in sferturile de finala ale Rogers Cup. La ce ora e meciul

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua, azi cu sportiva poloneza Agnieszka Radwanska, locul 14 WTA si cap de serie numarul 6, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Toronto.

WTA Toronto: Simona Halep vs Angelique Kerber 6-3, 5-7, 6-4/ Halep, in sferturi dupa un meci epuizant

Simona Halep cap de serie numarul doi) a avut nevoie de doua ore si 23 de minute pentru a o invinge pe Angelique Kerber si pentru a se califica in sferturile turneului Premier 5 de la Toronto. Partida a fost una echilibrata, cu multe schimburi epuizante, iar Simona a avut nevoie de multa tarie de caracter pentru a trece de o jucatoare ambitioasa.

WTA Toronto: Simona Halep, calificata in OPTIMI, dupa ce a trecut de Jankovic. Debut cu dreptul pe hardul american

Simona Halep, cap de serie numarul 2, s-a calificat in optimile turneului de categorie Premier 5 de la Toronto, pe tabloul de simplu. Romanca a eliminat-o pe Jelena Jankovic, 23 WTA, cu scorul de 6-3, 6-4.

WTA Toronto: Simona Halep vs Jelena Jankovic (dupa ora 20:00)

Simona Halep revine pe teren dupa o pauza de cateva saptamani, numarul trei mondial urmand sa o intalneasca pe Jelena Jankovic 23 WTA), in turul doi al turneului Premier 5 de la Toronto. Meciul va fi in direct pe Dolcesport 2 si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 20:00.

Irina Begu a fost eliminata in primul tur la Toronto. Simona Halep joaca astazi

Irina Begu, numarul 30 WTA, a parasit turneul de la Toronto, chiar dupa primul tur, fiind invinsa de o jucatoare mult mai slab clasata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )