Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cine e Cristina, fosta sotie a lui Banel Nicolita. Cum s-au indragostit, de fapt, si in ce relatie a ramas cu fotbalistul

Playtech Playtech,
Cine e Cristina, fosta sotie a lui Banel Nicolita. Cum s-au indragostit, de fapt, si in ce relatie a ramas cu fotbalistul

Banel Nicolita are un esec in dragoste. Acesta a divortat de mama copiilor sai. Cine este fosta lui sotie si cum s-au indragostit cei doi? Au ramas sau nu in relatii bune? in ce relatii a ramas Banel Nicolita cu fosta sotie? Banel Nicolita s-a despartit de sotia sa, lucru care a luat prin surprindere . continuă pe Playtech

Cine e femeia cu care Banel Nicolita a fost fotografiat. Fotbalistul a facut primele declaratii despre ea

Dupa ce a fost prins de paparazzii la mare cu o bruneta voluptoasa, Banel Nicolita a spus lucrurilor pe nume. Fire directa si fara ascunzisuri, acesta a acceptat sa povesteasca despre viata sa privata. Banel Nicolita, dezvaluiri incendiare Astfel, Banel Nicolita a povestit pentru emisiunea La Maruta ca situatia este putin diferita de ceea ce .

Banel Nicolita a ramas fara avere. Sotia i-a luat toti banii dupa divort

Dupa ce Banel Nicolita a divortat, toata lumea s-a legat de faptul ca principalul motiv ar fi o femeie. Aproape toate proprietatile detinute de fotbalist au ramas Cristinei Nicolita. Banel Nicolita a ramas fara avere dupa divort Veste soc in lumea buna a Bucurestiului. Protagonistul acestei povesti este nimeni altul decat Banel Nicolita, fotbalistul care .

Banel Nicolita e insurat, dar a aparut cu alta femeie in public. Gesturi tandre ale fostului fotbalist. FOTO

Fostul fotbalist, Banel Nicolita, a fost prins in off-side. Se pare ca acesta s-a indragostit lulea de o bruneta care seamana ca doua picaturi de apa cu sotia acestuia. Cei doi au fost surprinsi in ipostaze tandre la o terasa din Mamaia. Banel Nicolita e insurat, dar a aparut cu alta femeie in public Banel .

Fosta sotie a lui Elton John a incercat sa se sinucida. Ce a patit Renate Blauel

Fosta sotie a lui Sir Elton John, Renate Blauel, a vrut sa-si puna capat zilelor chiar in luna de miere, la Saint-Tropez, in 1984, conform unor documente depuse in procesul in care aceasta ii cere despagubiri de 3 milioane de lire sterline cantaretului britanic. Mai multe detalii, in continuare. De ce a incercat sa se .

Fosta sotie a lui Elton John a incercat sa se sinucida in timp ce cuplul se afla in luna de miere

Renate Blauel, fosta sotie a lui Elton John, a incercat sa se sinucida in timp ce cuplul se afla in luna de miere, la Saint-Tropez, in 1984, potrivit unor documente depuse in procesul in care ea ii cere despagubiri de 3 milioane de lire sterline.

Un barbat din Vaslui a fost arestat dupa ce si-a amenintat repetat fosta sotie

Un barbat in varsta de 44 de ani din municipiul Husi a fost arestat preventiv dupa ce si-a amenintat in mod repetat fosta sotie, desi magistratii emisesera un ordin de protectie impotriva acestuia, citat de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )