Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cine va difuza exit-poll-ul pentru referendumul din Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
Cine va difuza exit-poll-ul pentru referendumul din Marea Britanie

Compania britanica YouGov va publica un sondaj in care va arata cum s-a votat la referendumul privind apartenenta la UE la scurt timp dupa inchiderea urnelor, sperand sa repete predictia reusita privind rezultatul scrutinului privind independenta Scotiei din 2014, informeaza Reuters, potrivit HotNews. continuă pe România Liberă

Executia bugetara pentru investitiile din transporturi este cu 46% mai mare decat in 2015

Executia bugetara pentru investitiile din transporturi din acest an este cu 46% mai mare decat cea din 2015, a declarat ministrul Transporturilor, Dan Costescu, miercuri, intr-un briefing la Palatul Victoria.

Cod Portocaliu de inundatii pentru rauri din NOUA judete

Hidrologii au emis, luni, Cod Portocaliu de inundatii pentru rauri din 9 judete, avertizarea urmand sa fie valabila pana marti dimineata.

Referendum Brexit: Motivul pentru care televiziunile britanice nu vor face exit-poll-uri. O singura firma va realiza o cercetare online

Marea Britanie, la rascruce. Joi, cetatenii sunt asteptati sa voteze la referendumul privind iesirea tarii din uniunea Europeana. Pentru ca marja de eroare este foarte mare, televiziunile britanice nu vor.

Brexit. Principalele teme ale campaniei pentru referendumul privind apartenenta Marii Britanii la UE

Taberele pro si anti-UE din Marea Britanie au adus, pe parcursul dezbaterii pentru referendumul din 23 iunie, o serie de argumente pentru si impotriva ramanerii tarii lor in blocul comunitar, relateaza Daily Telegraph, care prezinta principalele teme ce au definit dezbaterea.

Crima odioasa care poate balansa referendumul din Marea Britanie

Campania asupra ramanerii sau iesirii Marii Britanii in/din UE s-a reluat dupa ce a fost suspendata in urma asasinarii deputatei laburiste Jo Cox, si sondajele sugereaza o inclinare in favoarea mentinerii in Uniune.

Ajutoare europene pentru defavorizatii din Sectorul 3 al Capitalei

Primaria sectorului 3, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, anunta ca miercuri au inceput programarile pentru distribuirea alimentelor de la Uniunea Europeana, acordate in cadrul Programului Operational pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2015 - 2016, informeaza Agerpres.

INHGA: Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din opt judete. Avertizarea este valabila pana luni la ora 12.00 (FOTO)

Hidrologii au emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din judete din vestul si sud-vestul tarii, valabila pana luni la ora 12. Potrivit Institutului National de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )