Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cine a doborat, de fapt, avionul ucrainean, in Iran. isi asuma responsabilitatea totala

Playtech Playtech,
Cine a doborat, de fapt, avionul ucrainean, in Iran. isi asuma responsabilitatea totala

Noi informatii cu privire la Tragedie aviatica la Teheran, care s-a prabusit la scurt timp dupa decolare. Iranul se declara vinovat pentru tragedia aviatica de la Teheran Mai multe surse au transmis zilele trecute ca vinovat de incidentul aviatic este de fapt Iranul. Aceasta informatie a fost confirmata astazi, dupa ce generalul de brigada, Amir . continuă pe Playtech

Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran isi asuma responsabilitatea totala pentru doborarea avionului ucrainean

Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran anunta ca isi asuma responsabilitatea totala pentru doborarea avionului companiei Ukraine International Airlines, la bordul caruia se aflau 176 de persoane,.

Cum a doborat Iranul avionul ucrainean: explicatiile Armatei. Aeronava s-a apropiat de un centru militar sensibil

Schimbare de pozitie la Teheran, unde presedintele iranian a recunoscut sambata dimineata ca tara sa a doborat din greseala avionul ucrainean Boeing 737 cu 176 de pasageri la bord, dupa ce initial a dezmintit categoric aceasta ipoteza.

UPDATE Iranul recunoaste ca a doborat avionul ucrainean. O eroare umana intr-un moment de criza provocat de aventurismul SUA

Iranul a recunoscut sambata ca a doborat miercuri avionul ucrainean, insa spune ca uciderea celor 176 de oameni de la bord a fost neintentionata. Pana acum, Teheranul a negat vehement ca aeronava ar fi fost doborata de una dintre rachetele sale. Zelenski: Asteptam de la Iran admiterea completa a vinovatiei si despagubiri pentru doborarea avionului nostruComunicatul dat de statul major de la Teheran pentru natiunea nobila si revolutionara a Iranului islamic .

Iran a recunoscut ca a doborat avionul ucrainean

Avionul ucrainean, care s-a prabusit la inceputul acestei saptamani in Iran, zbura aproape de un sit militar sensibil si a fost doborat din cauza unei erori umane, a informat televiziunea de stat iraniana sambata, transmite Reuters.

VIDEO Trudeau spune ca detine informatii din surse multiple care spun ca avionul ucrainean a fost doborat de Iran

Premierul canadian Justin Trudeau a declarat joi ca are informatii din surse multiple, inclusiv canadiene, care spun ca Iranul a doborat avionul ucrainean, relateaza Reuters.

Avionul ucrainean cu 176 de pasageri ar fi fost doborat de Iran

Informatie de ultima ora de la Washington! Surse de la Pentagon confirma faptul ca avionul ucrainean care s-a prabusit in Iran ar fi fost lovit de o racheta a armatei iraniene.

Iranul a recunoscut ca a doborat avionul ucrainean

Avionul ucrainean, care s-a prabusit la inceputul acestei saptamani in Iran, zbura aproape de un sit militar sensibil si a fost doborat din cauza unei erori umane, a informat televiziunea de stat iraniana sambata, transmite Reuters.

ULTIMA ORA: VIDEO New York Times publica imagini cu momentul in care avionul ucrainean de pasageri e lovit de o racheta iraniana inainte de prabusire

O filmare video verificata de catre New York Times pare sa arate racheta iraniana lovind avionul ucrainean in momentul in care se afla deasupra orasul Parand, in apropiere de aeroportul din Teheran, zona din care aeronava nu a mai transmis semnal, inainte sa se prabuseasca, miercuri. Trudeau spune ca detine informatii din surse multiple care spun ca avionul ucrainean a fost doborat de Iran.

Dupa ce tragi cu chestiile alea, s-a terminat. Totul despre sistemul antiaerian care ar fi doborat avionul ucrainean langa Teheran

Canada a spus joi ca o racheta sol-aer a doborat avionul ucrainean in Teheran, iar guvernul de la Kiev a anuntat ca investigheaza informatiile potrivit carora, la fata locului, au fost gasite resturi ale unei rachete Tor-M1 de fabricatie ruseasca, noteaza Reuters.

Prim-ministrul Canadei confirmaca avionul ucrainean a fost doborat de o racheta antiaeriana trasa de iranieni

Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, a declarat ca dovezile din prezent indica faptul ca avionul ucrainean a fost doborat de o racheta antiaeriana trasa de iranieni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )