Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine era, de fapt, Elena Popa, fosta iubita a Roxanei Vancea. De ce s-ar fi sinucis

Playtech Playtech,
Cine era, de fapt, Elena Popa, fosta iubita a Roxanei Vancea. De ce s-ar fi sinucis

Ieri, pe 27 iulie, aflam vestea decesului tinerei Elena Popa, o frumoasa antrenoare de fitness si fosta iubita a celebrei Roxana Vancea. Vestea a luat pe toata lumea prins surprindere, in conditiile in care, spun apropiatii, traia deja o frumoasa poveste de dragoste. Cine era, de fapt, Elena Popa, fosta iubita a Roxanei Vancea Elena . continuă pe Playtech

Cine era, de fapt, cumnatul lui Nicolae Ceausescu. Dezvaluiri incendiare

Raportul CIA declasificat dupa 30 de ani scoate la lumina identitatea cumnatului dictatorului Nicolae Ceausescu. Cine a fost si cu ce se ocupa barbatul cu care s-a casatorit sora Marelui Carmaci, aflati in paragrafele urmatoare. El a fost cumnatul lui Nicolae Ceausescu Raportul despre care am amintit anterior mentioneaza, intr-o nota, cum ca gruparea fesenista .

A murit iubita Roxanei Vancea! Potrivit apropiatilor, Elena si-ar fi pus capat zilelor

Elena Popa, una dintre cele mai bune prietene ale Roxanei Vancea, alaturi de care aceasta aparuse acum ceva vreme in ipostaze fierbinti, ar fi decis sa-si puna capat zilelor. O prietena a Elenei a postat pe o retea de socializare un mesaj in care isi ia un adio dureros de la tanara.

Doliu in lumea mondena. Elena Popa a fost gasita moarta

Drama in showbiz-ul autohton. Elena Popa, una dintre cele mai bune prietene ale fostei asistente tv, Roxanei Vancea, s-a stins din viata fulgerator, lasand in urma multa durere. Din primele informatii, femeia.

Fosta iubita a lui . Cu cine s-a iubit inainte de

Si celebra moderatoare tv, formeaza de ceva timp un cuplu bine sudat si au si trei copii frumosi. Dar, ca fiecare dintre noi, atat Tavi, cat si Gabriela au intrat in aceasta relatie dupa ce, in trecut, au avut alteexperiente de acest gen. Fosta iubita a lui Inainte Gabriele .

Cu cine a vrut Elena Ceausescu sa se bata pe stadion. Ce a facut Nicolae Ceausescu

Pe vremea cand Romania era condusa de cuplul dictator Nicolae si Elena Ceausescu, stadioanele din Romania, in afara de meciurile de fotbal erau folosite pentru a mari si a slavi cele doua personalitati marcante ale Partidului Comunist. Elena Ceausescu, prezenta obisnuita pe Stadionul Republicii Si-ar puteao imagina cineva pe Elena Ceausescu ca fiind o microbista .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )