Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cine era, de fapt, politistul gasit impuscat in Penitenciarul din Arad. Descoperire de ultima ora a anchetatorilor

Playtech Playtech,
Cine era, de fapt, politistul gasit impuscat in Penitenciarul din Arad. Descoperire de ultima ora a anchetatorilor

Un politist a fost gasit impuscat, in Penitenciarul Arad. Clipele socante s-au desfasurat cu putin timp in urma, in dimineata de duminica. Barbatul a fost gasit fara suflare si lucra in sistemul penitenciar inca din anul 1999. Momentan nu se cunosc foarte multe detalii, fiind inceputa o ancheta in acest sens. Cine era politistul gasit . continuă pe Playtech

Ce a facut inainte de sinucidere politistul gasit mort in Penitenciarul din Arad. Traia momente cumplite

Politistul de la Penitenciarul din Arad a fost gasit impuscat in zona capului, in dimineata de duminica. Barbatul a folosit o arma din dotare pentru a-si pune capat zilelor, iar trupul sau neinsufletit a fost descoperit de catre colegii din incinta penitenciarului. Ce a facut inainte de sinucidere politistul gasit mort in Penitenciarul din Arad .

Politist gasit impuscat in Penitenciarul Arad. Ce suspiciuni au anchetatorii care investigheaza cazul

Un politist a fost gasit impuscat in Penitenciarul Arad in dimineata zilei de duminica, 20 octombrie. Moartea barbatului s-a produs la ora 4.

UPDATE Politist de la Penitenciarul Arad, gasit impuscat in post

Un politist de penitenciare aflat in serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost gasit impuscat duminica. Politistul era angajat in sistemul penitenciar din anul 1999. 24 Procuror: A fost deschis un dosar pentru determinarea sau inlesnirea sinuciderii. Politistul a folosit pistolul din dotare, model Carpati de calibru 7,65 mm.

Teorie-soc in cazul politistului de la Penitenciarul Arad care a fost gasit impuscat

Parchetul de pe langa Tribunalul Arad a preluat cazul politistului gasit impuscat in Penitenciarul Arad, procurorii mergand pe varianta sinuciderii cu arma din dotare. A fost deschis un dosar pentru.

UPDATE Un politist de la Penitenciarul Arad, gasit impuscat la serviciu. Procurorii merg pe varianta sinuciderii

Un politist de penitenciare aflat in serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost gasit impuscat, in Postul Control 2 al unitatii. Cel mai probabil, barbatul s-a sinucis, dar politistii au deschis o ancheta.

Un angajat al Penitenciarului Arad, gasit impuscat in cap duminica dimineata: Lucra de 20 de ani la inchisoarea de maxima siguranta din vestul tarii (VIDEO)

Un angajat al Penitenciarului de maxima siguranta Arad a fost gasit impuscat in cap, duminica dimineata, in jurul orei 4. 00, relateaza B1TV. Criminalistii aduna probe, iar ancheta este in plina desfa.

Un politist de penitenciare a fost gasit impuscat

Un politist de penitenciare a fost gasit mort, in urma unei rani produse prin impuscare, in noaptea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )