Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cine era femeia gasita moarta in parc, in Capitala. Ce au gasit anchetatorii langa cadavru

Playtech Playtech,
Cine era femeia gasita moarta in parc, in Capitala. Ce au gasit anchetatorii langa cadavru

O femeie a fost gasita moarta, sambata, 14 decembrie, intr-un parc din Capitala. Ce se intampla acum in sectorul 6? UPDATE, ora 20:05 Fata gasita moarta in aceasta dimineata in apropiere de gura de metrou Pacii, a fost identificata de politisti. Tanara in varsta de 31 de ani se afla pe o banca si a . continuă pe Playtech

Deces suspect: O femeie de 31 de ani a fost gasita moarta intr-un parc din Bucuresti. Este posibil sa se fi sinucis

O femeie a fost gasita moarta, sambata dimineata, intr-un parc din Sectorul 6 din Bucuresti, informeaza Politia Capitalei. Sesizarea a venit prin apel la 112, iar corpul femeii a fost transportat la INML, politistii incercand sa afle ce s-a intamplat.

O femeie a fost gasita moarta intr-un parc din Sectorul 6 al Capitalei

O femeie a fost gasita moarta, sambata dimineata, intr-un parc din Sectorul 6 din Bucuresti, informeaza Politia Capitalei. Sesizarea a venit prin apel la 112, iar corpul femeii a fost transportat la INML, politistii incercand sa afle ce s-a intamplat, transmite Mediafax,.

Prima marturie despre tanara gasita moarta intr-un parc din Bucuresti: Ce s-a descoperit la fata locului

Barbatul care a descoperit cadavrul unei tinere in Parcul Pacii din Capitala a facut primele declaratii in exclusivitate pentru Antena 3. Femeia in varsta de 31 de ani era ingrijita si bine imbracata, spune paznicul, contrariat de pozitia nefireasca a trupului gasit pe banca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )