Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cine era prima victima care si-a pierdut viata in atacul de pe Podul Londrei

Antena3 Antena3,
Cine era prima victima care si-a pierdut viata in atacul de pe Podul Londrei

Prima victima a atacului terorist care a avut loc vineri pe Podul Londrei lucra la Universitatea Cambridge. Jack Merritt si o femeie au fost ucisi ieri de Usman Khan in inima capitalei. Merritt era. continuă pe Antena3

Accident rutier grav la iesire din municipiul Caracal. Un tanar de 24 ani si-a pierdut viata

Un tanar care conducea o masina pe DN 54 si-a pierdut viata, joi-seara, 28 noiembrie 2019, intr-un grav accident rutier.

Cine era, de fapt, atacatorul de pe Podul Londrei, care a ucis, vineri, doi oameni

Barbatul care a ucis doua persoane vineri pe Podul Londrei era Usman Khan, 28 de ani, fost detinut condamnat pentru terorism, a anuntat sambata seful brigazii antiteroriste din Marea Britanie, Neil Basu,.

Atac armat in centrul Londrei. Doua persoane si-au pierdut viata, atacatorul a fost impuscat mortal de politisti

Focuri de arma s-au auzit pe London Bridge. Sunt martori care povestesc ca se aflau la o distanta de doua-trei mile si au auzit acele focuri de arma. Stire in curs .

Sfasietor cum a aparut Maria Carneci la inmormantarea sotului ei! Cine a fost barbatul care a sprijinit-o in cele mai grele momente

Maria Carneci trece prin cel mai greu moment din viata sa. Barbatul care i-a fost alaturi timp de 36 de ani s-a stins din viata. Ieri, 28 noiembrie, cunoscuta cantareata l-a condus pe ultimul drum pe cel care i-a daruit un copil. Cine a fost barbatul care i-a fost alaturi pas cu pas? Maria Carneci, .

Tragedie in Botosani. Un pieton, lovit violent de un autoturism condus de un incepator, si-a pierdut viata

Un barbat, a carui identitate nu a fost inca stabilita, a murit, miercuri dimineata, in urma unui accident rutier produs pe DN 29, care face legatura intre municipiul Botosani si orasul Saveni, . El se.

Dana Budeanu starneste din nou controverse! Cine sunt barbatii pe care ii pune la zid: Bai, fatalailor!

Stilista Dana Budeanu pare sa fie la un pas de-a starni un nou val de controverse, dupa ce a decis sa isi spuna parerile cat se poate de sincere si in stilul sau caracteristic despre tinutele unor barbati celebri de la noi. Fosta vedeta de la PRO TV si-a transmis aceste opinii in cadrul celui .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.215 seconds )