Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cine este al 13-lea pacient roman cu infectie confirmata cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Cine este al 13-lea pacient roman cu infectie confirmata cu noul coronavirus

Al 13-lea caz confirmat de infectare cu noul coronavirus este al unui barbat din Galati, revenit recent din Italia. Acesta este al patrulea caz confirmat sambata de autoritatile romane. continuă pe Adevărul

Cine este fostul sot al Ralucai Badulescu si unde se afla acum. Cei doi au un copil impreuna

Vali Punga este fostul sot al Ralucai Badulescu si tatal copilului ei. Acesta este stabilit de mai multi ani la Madrid. Fost model, acesta s-a lansat in afaceri peste hotare, insa incearca sa vina in tara cat de des poate pentru a-si vedea copilul. Cine este fostul sot al Ralucai Badulescu si unde se afla .

Din echipa lui Catalin Maruta, direct la Antena? Cine este vedeta care i-a infuriat pe sefii de la PRO TV

Controversa in spatele reflectoarelor. Un membru din echipa lui Catalin Maruta accede spre Antena, din informatiile CanCan. Cine este vedeta care i-a infuriat pe sefii de la PRO TV? Din echipa lui Catalin Maruta, direct la Antena Potrivit sursei mentionate, Iulia Albu, gazda rubricii Martea neagra din emisiunea La Maruta, este in pericol sa fie .

Cine este Mihai Tigaret, geniul la pian de la Romanii au Talent. Vrea sa isi dea doctoratul la 14 ani

Un copil de 13 ani o face pe Andra sa apese pe al saselea Golden Buzz al sezonului Romanii au talent. Mihai Tigaret e unul dintre tinerii pianisti confirmati din Romania si are deja la activ multe premii castigate la concursuri nationale, regionale si locale. Florin Calinescu s-a ridicat sa plece Nu trebuie sa fii .

Primul caz de infectie cu noul coronavirus in Bucuresti

In Capitala a fost depistat primul caz de infectie cu noul coronavirus, a anuntat Grupul de Comunica.

Al cincilea caz de infectie cu noul coronavirus, confirmat la Timisoara

Al cincilea caz de infectie cu noul coronavirus a fost confirmat, miercuri, la Timisoara, au anuntat reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica.

Oana Carmaciu a dat peste cap filmarile pentru Sacrificiul. Cine este tatal copilului sau

Oana Carmaciu traverseaza cea mai frumoasa perioada din viata ei. Actrita mai are putin si isi va tine in brate primul sau copil, un baietel. Aflata intr-o asemenea ipostaza, totul fiind neprevazut, s-a intors, totusi, pentru o vreme, pe platourile de filmare. Scenariul serialului Sacrificiul Alegerea, de la Antena 1, a fost modificat. Astfel, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )