Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este adolescentul care a fost gasit inecat la Mamaia. Iosif- Corneliu avea 16 ani si se afla la Scoala de vara

Antena3 Antena3,
Cine este adolescentul care a fost gasit inecat la Mamaia. Iosif- Corneliu avea 16 ani si se afla la Scoala de vara

Adolescentul disparut in mare a fost gasit de scafandri in Navodari. Iosif-Corneliu Mitroi de 16 ani era elev la Colegiul Militar National Tudor Vladimirescu din Craiova. Tanarul participa la. continuă pe Antena3

Moarte invaluita in mister la Iasi. Modul halucinant in care a fost gasit un tanar IT-ist

Moartea invaluita in mister la Iasi, in ceea ce-l priveste pe un tanar de doar 24 de ani. Baiatul care lucra in domeniul IT a fost gasit mort intr-un complex imobiliar nou din Iasi. Principala.

Un barbat a fost gasit carbonizat intr-un vagon dezafectat. Cine a dat alarma la 112

Un barbat in varsta de 55 de ani a fost gasit carbonizat de catre pompierii care au intervenit la un incendiu. Alarma la 112 a fost data de catre un trecator care a semnalat faptul ca un vagon de tren.

Cine este Marian zis si Ceausescu de la rezist? Firea, scoasa din minti de atacurile lui

Marian zis si Ceausescu de la rezist a ajuns o figura cunoscuta in spatiul public de mai multi ani, dar cel mai vocal a devenit in ultimii ani, de cand Liviu Dragnea a fost presedintele PSD. Acest protestatar este pe lista neagra a liderilor social democrati, pentru ca aproape toti au avut de-a face cu [] .

Cine este si cum arata Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea. A trait socul vietii ei cand a aflat de condamnare

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, este si ea in centrul atentiei de-acum, odata cu sentinta data in cazul viitorului fost presedinte PSD si presedinte al Camerei Deputatilor. inca se stiu putine despre aceasta fata. Cu acordul ei probabil, Dragnea a tinut-o departe de ochii indiscreti ai presei, dar nu si de publicul PSD-ist. De [] .

Vlad a fost gasit acasa, cu o cravata in jurul gatului. Avea 24 de ani si era un tanar stralucit

Un tanar de 24 de ani a fost gasit mort intr-un complex imobiliar nou din Iasi. Principala banuiala a anchetatorilor e ca baiatul s-ar fi sinucis. Vlad Adrian Iacobet a fost dat disparut la.

Cine este adversara Simonei Halep din turul 2 la Roland Garros. Magda Linette are grave probleme de sanatate

Simona Halep joaca in turul 2 la Roland Garros, joi, 30 mai, dupa ora 18:30, impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). Poloneza a vorbit despre confruntarea cu Simona, dezvaluind tactica pe care o va aborda. Romanca ar putea profita in partida de la Paris de faptul ca Magda Linette are grave probleme de sanatate.

Descoperire socanta in Timisoara. Un barbat a fost gasit spanzurat in gara de Vest

Descoperire macabra, miercuri seara, langa un depozit abandonat, situat in proximitatea Garii de Est din Timisoara. Un tanar de 33 de ani a fost gasit spanzurat de o anexa, iar din pacate, medicii ajuns la fa.

Sfarsit tragic pentru un tanar de 24 de ani. A fost gasit spanzurat intr-un apartament din Iasi

Descoperire macabra intr-un bloc de pe Bulevardul Chimiei, din Iasi. Un tanar de 24 de ani, originar din Bacau, fost gasit spanzurat. Acesta fusese dat disparut de familia lui de mai mult timp, insa.

Peste 60 de curti si trei apartamente de la parter, inundate de scurgerile de pe versanti in Lupeni si Vulcan. intr-un subsol a fost gasit un barbat electrocutat

Pompierii ISU Hunedoara intervin pentru indepartarea avertizarii cod portocaliu de vreme rea caracterizata de vijelii si averse torentiale. Scurgerile de pe versanti au afectat peste 60 de curti si trei apartamente de la parterul unor blocuri, in localitatile Lupeni si Vulcan. in subsolul unui bloc a fost gasit un barbat decedat, cel mai probabil electrocutat.

Caz misterios la Iasi. Un barbat disparut de doua zile a fost gasit spanzurat in padurea de la marginea orasului

Un iesean a disparut la finalul saptamanii de la domiciliu si a fost gasit patru zile mai tarziu, spanzurat intr-o padure de la marginea orasului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )