Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Adrian Nartea, actorul din Vlad

ADPM ADPM,
Cine este Adrian Nartea, actorul din Vlad

Serialul Vlad, difuzat saptamanal de Pro TV, se bucura de audiente cosiderabile, si il are in rol principal pe Adrian Nartea. Iata cine este acesta in viata de zi cu zi si cu ce s-a remarcat profesional pana acum. continuă pe ADPM

Ce presupune noua coplata propusa de Ministerul Sanatatii? Cine este de acord si cine se opune?

Ministerul Sanatatii a pus in dezbatere o ordonanta de urgenta prin care vrea sa introduca coplata in sistemul privat de sanatate. Pe scurt, cine se trateaza la privat achita diferenta dintre suma decontata de CNAS si costul real al tratamentului.

HOROSCOP. ingerii si demonii din zodiac. Cine este iertator si cine razbunator

Toate zodiile au punctele lor forte si punctele lor slabe. Iata care sunt zodiile cu fete angelice si care sunt cele mai intunecate. Tu din care tabara faci parte? HOROSCOP. Balanta Esti cel mai.

Cazul fetitei de 13 ani din Brasov, rapita si violata, se apropie de un posibil deznodamant. Cine este suspectul

Un tanar din Rasnov, judetul Brasov, a fost arestat, joi, acesta fiind banuit ca a sechestrat si violat o fata de 13 ani, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Brasov. Tanarul, in.

Subiectele zilei: Cine este Iulius Filip, disidentul implicat intr-un scandal urias, care il vizeaza pe procurorul general Augustin Lazar; C. T. Popescu, despre Augustin Lazar: Cum sa nu-si aminteasca de cazul lui Iulius Filip?; DW: Victorie clara a Laur

Am vorbit cu tipul din Cluj care a stricat Ziua Jandarmeriei cu un mesaj despre 10 august. E acelasi banner pe care l-am folosit si la 1 decembrie, n-am avut timp sa fac altul: in an centenar, Jandarmeria Romana. O imensa bucata din Iasi, de o valoare uriasa pentru buget, a fost data comunei Miroslava. O sentinta recenta a instantei a produs uluiala la varful Primariei Iasi.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )