Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cine este ADRIAN OROS, ministrul propus la AGRICULTURA in Guvernul Ludovic Orban

B1 B1,
Cine este ADRIAN OROS, ministrul propus la AGRICULTURA in Guvernul Ludovic Orban

Adrian Nechita Oros este propunerea pentru Ministerul Agriculturii, in Guvernul Ludovic Orban. Deputatul PNL in varsta de 54 de ani este Doctor in stiinte medicale domeniul medicina veterinara, prorector. continuă pe B1

Cine este LUCIAN BODE, ministrul propus la TRANSPORTURI in Guvernul Ludovic Orban

Lucian Bode este ministrul propus pentru Ministerul Infrastructurii Transporturi + Comunicatii), in guvernul Ludovic Orban. Bode, deputat de Salaj din 2016, este presedinte al Comisiei pentru transporturi si.

Cine este CATALIN PREDOIU, ministrul propus la JUSTITIE in Guvernul Ludovic Orban

Catalin Predoiu este propunerea pentru Ministerul Justitiei, in guvernul Ludovic Orban. Predoiu, deputat de Calarasi, a avut o activitate politicia intensa din 2013, cand intrat in PDL, si pana.

Cine este Adrian Oros, propus ministru al Agriculturii. ANI l-a acuzat de incompatibilitate

Premierul desemnat Ludovic Orban a anuntat, la 24 octombrie 2019, componenta Cabinetului pe care il va supune votului Parlamentului. Adrian Oros a fost propus ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. in.

Cine este Catalin Predoiu, ministrul propus la Justitie in Guvernul Orban

Catalin Predoiu a fost propus de premierul desemnat Ludovic Orban pentru a fi ministru al Justitiei. Predoiu are 49 de ani si a mai fost ministru al Justitiei in Guvernul lui Tariceanu.

Cine este IONUT STROE, ministrul propus la SPORT in Guvernul Ludovic Orban

Ionut Marian Stroe este propunerea pentru Ministerul tineretului si Sportului in viitorul Guvern Ludovic Orban. Deputatul de Dolj este membru al PNL din 2001. Si-a inceput activitatea profesionala ca.

Cine este BOGDAN GHEORGHIU, ministrul propus la CULTURA in Guvernul Ludovic Orban

Bogdan Gheorghiu este propunerea pentru Ministerul Culturii in viitorul Guvern Ludovic Orban. Deputatul PNL de Suceava, in varsta de 44 de ani, este, la baza, jurnalist si actor. Gheorghiu a urmat cursurile.

Cine este MARCEL VELA, ministrul propus la INTERNE in Guvernul Ludovic Orban

Marcel Vela este propunerea pentru Ministerul Afacerilor Interne in viitorul Guvern Ludovic Orban. Senatorul Costache, 44 de ani, este membru PNL din ianuarie 1990 si a fost primar al Caransebesului, cu trei.

Cine este VICTOR COSTACHE, ministrul propus la SANATATE in Guvernul Ludovic Orban

Victor Costache este propunerea pentru Ministerul Sanatatii in viitorul Guvern Ludovic Orban. Costache, 44 de ani, este director medical al Clinicii Polisano din Sibiu si conferentiar la Universitatea Lucian Bl.

Cine este FLORIN CiTU, ministrul propus la FINANTE in Guvernul Ludovic Orban

Florin Vasile Citu, senator de Bucuresti, este propunerea premierului desemnat Ludovic Orban pentru Ministerul Finantelor. Liberalul a fost fost economist in cadrul Bancii Nationale a Noii Zeelande 2001-2003) .

Cine este Adrian Oros, propus ministru al Agriculturii: Profesor doctor in medicina veterinara, a castigat definitiv procesul cu ANI, care l-a acuzat de incompatibilitate

Adrian-Nechita Oros 54 de ani), deputat de Cluj, propus de PNL pentru functia de ministru al Agriculturii, este profesor universitar doctor in medicina veterinara la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj. in 2014, ANI l-a declarat in incompatibilitate pentru ca in perioada 20 decembrie 2012 8 aprilie 2013, ar fi detinut, simultan, functia de deputat si calitatile de asociat si administrator la firma Vet Aga Pet. Deputatul PNL a atacat in instanta raportul ANI, iar in vara anului trecut acesta a castigat definitiv procesul impotriva Agentiei Nationale de Integritate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )