Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cine este Alberto Balint, fiul lui Sile Camataru. Tanarul, cautat de politie dupa ce a injunghiat un om, in Timisoara

Playtech Playtech,
Cine este Alberto Balint, fiul lui Sile Camataru. Tanarul, cautat de politie dupa ce a injunghiat un om, in Timisoara

Alberto Balint, fiul lui Sile Camataru, a ajuns sa fie certat cu legea. Tanarul este cautat, in momentul de fata, de catre politisti, dupa ce ar fi injunghiat o persoana. Momentele socante s-au petrecut in Timisoara, sambata, in jurul orei 5:00, dupa ce a avut loc un atac in apropierea unui club din acest oras. continuă pe Playtech

Un tanar a fost injunghiat de fiul lui Sile Camataru, in fata unui club de manele din Timisoara

Un tanar de 29 de ani a fost injunghiatcu un cutit, sambata dimineata, in fata unui club de manele din Timisoara, de catre Albert Balint, fiul lui Sile Camataru. Medicii de la Spitalul M.

Fiul lui Sile Camataru, acuzat ca l-a atacat cu cutitul pe un tanar din Timisoara. Incidentul a avut loc in fata unui club de manele

Alberto Balint, fiul lui Sile Camataru, este cautat de Politie, fiind acuzat ca l-a atacat pe un tanar de 29 de ani cu cutitul. Victima nu a fost ranita grav, mergand la spital singur.

Fiul lui Sile Camataru este cautat de Politie in toata tara! Vezi de ce infractiune se face vinovat tanarul

Fiul celebruluiSile Camataru, Alberto Balint, este cautat de Politie,in toata tara, chiar in aceste momente.

Fiul lui Sile Camataru este cautat de Politie in toata tara! Vezi de ce infractiune se face vinovat tanarul

Fiul celebruluiSile Camataru, Alberto Balint, este cautat de Politie,in toata tara, chiar in aceste momente.

Cine este, de fapt, padurarul impuscat mortal de hotii de lemne in Maramures. Trei copilasi au ramas fara tata

Caz terifiant in Maramures! Un padurar a fost ucis de hotii de lemne, iar mai apoi a fost aruncat intr-o rapa din padurea Rogozului, comuna Lapusa. Cine este, de fapt, barbatul? Povestea din spatele sau a induiosat o tara intreaga. Cine este padurarul impuscat de hotii de lemne din Maramures? Un padurar a fost gasit .

Madalina Ghenea s-a despartit de dealer-ul de arta elvetian. Cine este acum noul ei iubit?

Madalina Ghenea nu pierde deloc timpul atunci cand vine vorba despre viata sa amoroasa. Se pare ca frumoasa romanca s-a despartit de dealer-ul de arta elvetian Vito Schnabel, insa cine este noul ei iubit? .

Cine este si cum arata iubita vloggerului Selly. Ce l-a atras la Smaranda FOTO

Selly este cel mai cunoscut vlogger din Romania, iar multe fete ar face orice sa ii fie in preajma. Tanarul care a facut deja primul milion de euro din publicitate o iubeste insa pe Smaranda, o frumoasa bruneta de liceu. Vloggerul Selly este indragostit de Smaranda. Iubita lui face furori pe Instagram Selly, pe numele .

Cine este John Perez, iubitul Innei. Frumoasa cantareata a fost rasfatata de partener astazi, de ziua ei

Inna, una dintre cele mai populare cantarete din Romania, implineste astazi 33 ani. Inna pe nume real: Elena Alexandra Apostoleanu, s-a nascut pe 16 octombrie1986, la Mangalia,Romania. Este o cantareatademuzica dance,popsihousedinRomania. A inceput sa colaboreze cu echipa de producatoriPlay & Winin 2008, an in care a fost lansat si primul sau discsingle, Hot, piesa ce .

Cine este sora celebra a Tamarei Buciuceanu Botez. Multa lume o vede la TV, dar nu stie ca sunt surori

Toata lumea a cunoscut-o pe Tamara Buciuceanu, mai ales datorita rolului sau din Liceenii care i-a devenit emblema, dar mai putini stiu de sora sa celebra. Majoritatea au vazut-o la TV de multe ori, dar nu stiau ca este ruda cu regretata artista. Cine este sora celebra a Tamarei Buciuceanu? Tamara Buciuceanu a lucrat alaturi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )