Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cine este Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei

Hotnews Hotnews,
 Cine este Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei

Andrei Gerea, propunerea PNL pentru functia de Ministru al Economiei, este deputat liberal de Arges aflat la al treilea mandat consecutiv. Cunoscut ca un apropiat al lui Crin Antonescu si al lui Daniel Chitoiu, Gerea este liderul deputatilor PNL si vicepresedintele Comisiei speciale din Parlament privind proiectul de la Rosia Montana. Gerea este economist cu studiile absolvite la ASE in 1997, inainte lucrand ca electronist. Din 1997 si pana in 2004, Gerea a lucrat numai in domeniul bancar . continuă pe Hotnews

Cine este Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei. Despre creditele la banca: Am avut rescadentari si restante, ca un om normal

Andrei Gerea, propunerea PNL pentru functia de Ministru al Economiei, este deputat liberal de Arges aflat la al treilea mandat consecutiv. Cunoscut ca un apropiat al lui Crin Antonescu si al lui Daniel Chitoiu, Gerea este liderul deputatilor PNL si vicepresedintele Comisiei speciale din Parlament privind proiectul de la Rosia Montana. Gerea este economist cu studiile absolvite la ASE in 1997, la 29 de ani, inainte lucrand ca electronist. Din 1997 si pana in 2004, Gerea a lucrat numai in domeniul bancar. Punctul maxim al carierei sale in mediul privat a fost postul de director al sucursalei Pitesti a Bancii Tiriac 2002 - 2004). In CV-ul oficial apar si citeva informatii care necesita clarificari: Gerea sustine ca in 2002-2004 a lucrat concomitent la Alpha Bank si Banca Tiriac. Vezi in articol un VIDEO cu Andrei Gerea pregatind retete turcesti la emisiunea Cireasa de pe tort.

Crin Antonescu: Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei

CrinAntonescu a anuntat, marti, in urma sedintei BPN a PNL, ca propunerea liberalilor pentru conducerea Ministerului Economiei este Andrei Gerea. Domnul Andrei Gerea, fostul lider al grupului parlamentar.

Cine este Andrei Gerea, propunerea PNL la ministerul Economiei

Deputatul Andrei Gerea este propunerea PNL pentru postul de ministru al Economiei, a anuntat, marti, dupa sedinta BPN, liderul liberal Crin Antonescu. Propunerea a fost aprobata in Biroul Politic National, in unanimitate, de catre cei 58 de membri.

Andrei Gerea, propunerea PNL pentru functia de ministru al Economiei

Andrei Gerea este propunerea PNL pentru Ministerul Economiei. Dupa cautari febrile, desi isi doreau un tehnocrat pentru acest post, liberalii s-au oprit asupra deputatului Gerea, care este liderul grupului PNL in.

Crin Antonescu: Andrei Gerea este propunerea PNL pentru Ministerul Economiei / Gerea: Este un minister greu, imi doresc din tot sufletul sa avem succes

Andrei Gerea este propunerea PNL pentru Ministerul Economiei, a anuntat liderul liberal Crin Antonescu, confirmind informatia publicata in premiera de HotNews. ro. Este un minister greu si foarte important, politicile din acest minister au legatura cu exploatarile actuale si viitoare, a afirmat Crin Antonescu. Este unul dintre cele mai importante ministere, a adaugat Crin Antonescu. Este un minister greu, traversam o perioada dificila cu totii. Imi doresc din tot sufletul sa avem succes. Sper sa am aceeasi performanta pe care am avut-o in toate locurile in care am fost pana acum, a declarat Andrei Gerea.

Vosganian, despre propunerea PNL pentru ministerul Economiei: Andrei Gerea, iti tinem pumnii!

Propunerea PNL pentru preluarea portofoliuluiEconomiei,Andrei Gerea, se bucura de sustinerea fostului ministru Varuajan Vosganian, care il recomanda drept unul dintre reprezentantii de seama ai noii.

Ioan Tintean ramane la Prefectura. Andrei Gerea este propunerea PNL pentru Ministerul Economiei

Astazi s-a reunit Biroul Politic National pentru a decide care va fi propunea PNL pentru fotoliul de ministru al Economiei. Desi pe lista scurta de persoane pe care le lua in calcul conducerea PNL se regasea si prefectul Ioan Tintean, se pare ca acesta va ramane la Bistrita, intrucat liberalii au hotarat sa-l propuna pe Andrei Gerea.

VIDEO. Andrei Gerea este propunerea PNL pentru functia de ministru al Economiei. ...

Deputatul Andrei Gerea, propunerea PNL pentru functia de ministru al Economiei, are un apartament si o casa in judetul Arges dar si datorii de 176. 100 de euro, potrivit declaratiei de avere. CITESTE SI: Gerea vrea sa repare ce-au stricat predecesorii: sa privatizeze Oltchim Ambele locuinte sunt cumparate prin credite. // Andrei Gerea are si 10. 000 de euro intr-un cont deschis la o banca romaneasca. Sotia sa, Ayten Gerea, a inregistrat venituri de 11. 632 de lei .

Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei. Cine este inlocuitorul lui Vosganian

Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Andrei Gerea, a fost propus de liberali pentru a prelua functia de ministru al Economiei.

Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei

Liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Andrei Gerea, a fost propus de liberali pentru a prelua functia de ministru al Economiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )