Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cine este Angelique Kerber, adversara Simonei Halep de la Eastbourne. Foarte periculoasa!

Playtech Playtech,
Cine este Angelique Kerber, adversara Simonei Halep de la Eastbourne. Foarte periculoasa!

Simona Halep joaca joi, 27 iunie, de la ora 14:30, in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne, impotriva numarului 5 mondial, Angelique Kerber. Simona a vorbit despre duelul cu sportiva din Germania, despre care a spus ca este foarte periculoasa. Va fi a 11-a intalnire directa dintre cele doua jucatoare de tenis. Angelique . continuă pe Playtech

Asa am trait Simona Halep contra Angelique Kerber in sferturi la Eastbourne

Pentru Simona Halep meciul cu Angelique Kerber din sferturile turneului de la Easbourne a reprezentat cel mai important test pe iarba inaintea participarii la Wimbledon.

WTA Eastbourne: Su-Wei Hsieh, adversara Simonei Halep in turul al doilea

Su-Wei Hsieh, locul 29 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe jucatoarea italiana Camila Giorgi, locul 41 WTA, in primul tur al turneului de categorie Premier de la Eastbourne.

Halep, eliminata de Angelique Kerber in sferturi la Eastbourne

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, a fost eliminata, joi, in sferturile de finala .

WTA Eastbourne: Meciul Simonei Halep cu Angelique Kerber din sferturi are loc joi, in jurul orei 14:30

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, va evolua, joi, de la ora 14. 30, cu germana Angelique Kerber, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4, in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne.

Simona Halep, invinsa de Angelique Kerber in sferturi de finala la Eastbourne

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sapte WTA, a fost invinsa joi de germanca Angelique Kerber, locul 5 in ierarhia mondiala, in doua seturi, 6-4, 6-3, in sferturile de finala ale turneului WTA.

Live Stream Online Simona Halep Angelique Kerber 4-6, 3-6 Live Video

Simona Halep isi continua evolutia pe turneul pe iarba de la Eastbourne. Sportiva romanca s-a calificat in sferturile de finala, unde o va intalni pe Angelique Kerber. UPDATE: 6-3 pentru Kerber in setul 2. Simona pierde confruntarea din sfertuile de finala. Simona Halep Angelique Kerber 4-6, 3-6. @AngeliqueKerber moves on to the NatureValleyInternational semifinals! .

WTA Eastbourne: Simona Halep, eliminata de Angelique Kerber in sferturi (6-4, 6-3) Peretele miscator

In multe momente ale sfertului de la Eastbourne, senzatia a fost aceea ca Simona evolueaza impotriva unui perete miscator, care returneaza tot si care se foloseste formidabil de forta loviturilor adversarei. Angelique Kerber a fost intr-o zi mare, cu un nivel prea ridicat pentru ceea ce a putut oferi Halep joi. Cu un joc mult mai bine adaptat pentru iarba, campioana en-titre de la Wimbledon a obtinut meritat calificarea in semifinale, scor 6-3, 6-4, dupa un meci de o ora si 11 minute. Germania a castigat primul duel cu Romania de astazi, urmeaza confruntarea din penultimul act al Euro Under 21, disputa care va fi LiveText pe HotNews. ro de la ora 19:00.

Cine este George Puscas. Atacantul nationalei Romaniei U21 are o poveste impresionanta

George Puscas, 23 de ani, nascut in Marghita, Bihor, inceput bulversant, pasiune pentru fotbal aprinsa, legenda a tricolorilor. Batea mingea peste tot, pe unde apuca, iar de la stresat vecinii de la blocuri a ajuns atacant la U. S Citta di Palermo. Cine este George Puscas, atacantul nationalei Romaniei U21, si ce poveste are George Puscas .

Cine este Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazare. Aparitiile extravagante, strans legate de cercurile mondene in care se invarte

Lizeta Haralambie este cunoscuta ca fiind avocata lui Radu Mazare. De la prima aparitie publica nu titualura sa a atras atentia tuturor, ci felul in care se imbraca aceasta. Postarile sale din mediul online o arata ca fiind o impatimita a lumii mondene, de unde stilul extravagant. Lizeta Haralambie: aparitii ametitoare din lumea mondena Lizata .

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Are salariul dublu fata de Klaus Iohannis

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din 7 mai 2018, fost consilier personal al ministrului Transporturilor, si-a publicat veniturile integrale pe care le-a realizat anul precedent, fiind presat de presa, dupa ce in prima instanta prezentase o declaratie in care erau acoperite cu marker negru principalele castiguri. Narcis Neaga, seful .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )