Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cine este si ce avere are noua sefa a CSM: Simona Marcu detine terenuri in Alexandria

B1 B1,
Cine este si ce avere are noua sefa a CSM: Simona Marcu detine terenuri in Alexandria

Judecatoarea Simona Camelia Marcu va conduce in acest am Consiliul Superior al Magistraturii. Aceasta a fost aleasa in functia de presedinte al CSM in sedinta de vineri, care a fost prezidata de. continuă pe B1

CSM si-a ales noua conducere. Cine este presedintele Consiliului

Noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii este, incepand de vineri, judecatoarea Simona Camelia Marcu. Functia de vicepresedinte al CSM va fi ocupata de procurorul Codrut Olaru.

Cine este Simona Camelia Marcu, aleasa presedinte al CSM

Judecatoarea Simona Camelia Marcu a fost aleasa, vineri, presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii CSM). Avand in vedere candidatura depusa de doamna judecator Simona Marcu pentru.

Presedintele CSM, Simona Marcu: Cetateanul este beneficiarul actului de justitie si acest lucru trebuie sa conteze in continuare

Noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, Simona Marcu, a spus vineri ca justitia este un serviciu public in slujba cetateanului, iar acest lucru trebuie sa conteze si in continuare pentru conducerea CSM. Totodata, aceasta a subliniat deschiderea de a purta un dialog onest si deschis cu celelalte puteri ale statului.

Justitia este un serviciu public in slujba cetateanului

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM) Simona Marcu si vicepresedintele Codrut Olaru au transmis astazi, la finalul sedintei, un mesaj de unitate catre procurori si judecatori si de deschidere catre celelalte puteri ale statului.

Codrin Stefanescu: Pana in primavara trebuie sa stabilim cine este prezidentiabilul PSD, trebuie sa-l aparam cu dintii / PSD nu are tabere, pentru ca PSD nu este partid de lider

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD si unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, a declarat joi ca partidul trebuie sa stabileasca pana in primavara candidatul la prezidentialele din 2019. Trebuie sa-l aparam cu dintii pentru ca va fi vinovatul de serviciu al statului paralel, a spus Stefanescu la Antena 3. El a respins ideea existentei unor tabere in partid, spunand ca PSD nu este partid de lider.

Cine este romanca ucisa cu cruzime in Londra. Suspectul de omor, avea antecedente pentru viol, loviri si furturi

Romanca ucisa pe 3 ianuarie pe o strada din Londra este Elisabeta Lacatusu, o vasluianca stabilita de mai multi ani in Marea Britanie. Suspectul crimei este un fost iubit al femeii, un barbat.

Cine este romanca ucisa cu bestialitate la Londra

Romanca ucisa pe 3 ianuarie pe o strada din Londra, in apropierea unei gradinite, este Elisabeta Lacatusu, o vasluianca stabilita de mai multi ani in Marea Britanie. Suspectul crimei este un.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )