Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cine este barbatul care a accidentat doi oameni in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Cine este barbatul care a accidentat doi oameni in Bucuresti

Soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si a intrat pe trotuar, intr-un refugiu STB din Bucuresti, ranind grav doua persoane. Potrivit primelor informatii, soferul autoturismului de lux ar. continuă pe Antena3

Cine este barbatul gasit impuscat in masina, in Vrancea

Au aparut ultimele informatii despre cazul care a socat Romania. Barbatul de 61 de ani care a murit impuscat in masina sa, vineri seara, in Vrancea, era proprietarul unor case de schimb.

Lady Gaga s-a despartit de logodnic. Cine este Christian Carino!

Lady Gaga si logodnicul ei, Christian Carino, s-au despartit la doar cateva luni dupa ce au luat decizia de a se casatori. Iata cine este barbatul care era sa o duca pe Gaga la altar! .

Cumplit! Cine era barbatul care a murit in accidentul de pe DN65, in Olt

Soferul unei autoutilitare a murit joi dupa-amiaza, in jurul orei 15:00, in urma unui grav accident de circulatie produs pe DN 65 E 574 la Jitaru, in zona intersectiei cu satul Margineni-Slobozia din.

Cine era barbatul de 35 de ani care a murit in accidentul cumplit de miercuri dimineata din Prahova

Sorin Vadeanu se afla la volanul unui Audi A8, pe drumul national 1B, pe raza localitatii prahovene Loloiasca, atunci cand s-a angajat intr-o depasire care, in cele din urma, i-a adus moartea. In noaptea de marti.

Tensiunile cresc n Venezuela: Armata lui Maduro omoara doi oameni si raneste 15 la granita cu Brazilia, pe seama ajutoarelor umanitare / ONU si SUA condamna violentele

Soldatii venezueleni au deschis focul vineri asupra cetatenilor indigeni, aproape de granita cu Brazilia, omorand doua persoane, in timp ce presedintele Nicolas Maduro incearca sa blocheze aducerea ajutoarelor umanitare intr-o tara devastata economic, relateaza Reuters. Statele Unite, care se afla printre zecile de natiuni care il recunosc pe Juan Guaido drept lider legitim al Venezuelei, condamna actiunile violente ale regimului lui Maduro, amenintand ca acestea nu vor ramane nepedepsite.

OSCAR 2019. Rami Malek. Cine este, dincolo de ecrane, rasfatatul Premiilor Oscar de anul acesta, actorul din Bohemian Rhapsody?

Duminica noaptea, la Dolby Theatre din Los Angeles, va avea loc cea mai asteptata gala a anului. Este vorba despre Premiile Oscar, evident. Iar daca vorbim de premii, nu putem.

si FUGA de acasa: Detalii INCENDIARE despre barbatul care i-a sucit mintile!

Noi detalii din viata au iesit la iveala! S-ar parea ca prima dragoste a frumoasei vedete a fost un tanar numit Bogdan, potrivit verdict. ro, pentru care se spune ca ar fi vrut sa fuga de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )