Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este barbatul care a agresat o tanara de 20 de ani intr-un bloc si a lasat-o inconstienta. Imagini socante

Antena3 Antena3,
Cine este barbatul care a agresat o tanara de 20 de ani intr-un bloc si a lasat-o inconstienta. Imagini socante

Barbatul care a atacat-o cu bestialitate pe o tanara de 20 de ani in scara unui bloc din Alba Iulia a fost retinut de politisti. Acesta are 33 de ani si a iesit de putin timp din inchisoare. Victima. continuă pe Antena3

Barbatul care a batut o tnara ntr-un bloc din Alba Iulia, eliberat de curnd din penitenciar

Barbatul care a batut cu salbaticie o tanara intr-un bloc din Alba Iulia a fost retinut, luni seara, politistii stabilind ca acesta a fost eliberat de curand din penitenciar, unde ispasise pedepse pentru talharie si tentativa de viol.

Daniel, Madalin si Marcel, politistii din Alba Iulia care l-au prins pe agresorul ce a lovit cu salbaticie o tanara de 20 de ani

Ministerul Afaacerilor Interne a facut public pe Facebook identitatea a trei politisti din Alba Iulia care l-au prin pe agresorul fetei din scara unui bloc.

Cine sunt politistii care l-au prins pe barbatul care a agresat o tanara in scara blocului

Ministerul Afacerilor Interne a publicat o fotografie cu cei trei politisti care l-au prins pe barbatul care a agresat o tanara in scara unui bloc din Alba Iulia. Ei sunt Daniel, Madalin si Marcel.

FOTO VIDEO Barbatul care a atacat o femeie de 20 de ani in scara unui bloc din Alba Iulia a fost retinut. Tanara a ajuns la spital cu pierderi de memorie

Barbatul suspectat de agresarea unei tinere in varsta de 20 de ani, in scara unui bloc din Alba Iulia, a fost prins luni seara de catre politisti.

Cine este Mircea Draghici, noua varianta pentru Ministerul Transporturilor

Mircea Draghici ar putea fi noua propunere a PSD pentru Ministerul Transporturilor, dupa refuzul lui Klaus Iohannis de a o numi pe Olguta Vasilescu. Draghici este trezorier al Partidului National Democrat - este.

Feli Donose, pregatiri de nastere. Cine este tatal copilului!

Feli Donose se pregateste sa aduca pe lume primul sau copil. Iata cum arata in ultima luna de sarcina si cine este tatal bebelusului.

PROFIL Cine este Constantin Bogdan Matei, propus de PSD pentru postul de ministru al Tineretului - profesor de sport, senator. ntrebat despre un presupus pachet de legi ale lui Hammurabi care urma sa ajunga la vot n Senat, el cerea timp sa se acomodeze s

Constantin Bogdan Matei, propunerea PSD pentru postul de ministru al Tineretului si Sportului, are 36 de ani, este senator la primul mandat, fiind primul pe lista PSD Valcea la alegerile din 2016. Este profesor de sport, fost adjunct al sefului Inspectoratului Scolar Valcea, si joaca fotbal de la 12 ani, activand in liga a treia, dupa cum afirma intr-un interviu. in ianuarie 2017, intrebat de Antena 1 despre un presupus pachet de legi ale lui Hammurabi, care ar fi ramas din legislatura trecuta, Matei le spunea jurnalistilor sa ii dea timp sa se acomodeze si sa studieze.

Cine este Marius-Constantin Budai, posibilul viitor ministru al Muncii

Deputatul PSD Marius-Constantin Budai ar urma sa fie viitorul ministru al Muncii, in locul Olgutei Vasilescu care se muta la Transporturi in Guvernul Viorica Dancila. in varsta de 46 de ani, Budai este de.

Cine este Constantin Matei, propunerea PSD ca ministru al Tineretului

In varsta de 38 de ani, Constantin Matei, propunere PSD pentru functia de ministru al Tineretului este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Management in Sport si are un master in Managementul.

Cine este Constantin Bogdan Matei, propunerea PSD ca ministru al Tineretului

In varsta de 38 de ani, Constantin Matei, propunere PSD pentru functia de ministru al Tineretului este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Management in Sport si are un master in Managementul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )