Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine este barbatul care a provocat un accident in Capitala in timp ce fugea de Politie

Antena3 Antena3,
Cine este barbatul care a provocat un accident in Capitala in timp ce fugea de Politie

Apar noi informatii despe barbatul care a provocat un accident in Capitala in timp ce fugea de Politie. Acesta e cautat in continuare de fortele de ordine. Antena 3 a aflat, insa, ca a fost identificat. continuă pe Antena3

Soferul masinii care l-a lovit pe George Clooney habar n-avea cine este actorul

Soferul masinii care l-a lovit pe George Clooney in timp ce mergea pe un scuter cu motor pe insula Sardinia, nu avea nici o idee ca barbatul care i-a lovit parbrizul este un superstar de la.

El este militarul care a murit in accidentul de la Boboc. Tanarul era logodit si urma sa se casatoreasca

Robert Comaneci este militarul care a murit in accidentul de la Boboc. Caporalul, care era elev al Scolii de Maistri Militari si Subofiteri Traian Vuia de la Boboc, a murit pe loc, dupa ce a pierdut controlul.

Cine este Berat Albayrak, ginerele lui Erdogan si noul ministru de Finante?

Berat Albayrak este steaua in ascensiune a politicii din Turcia. Ginerele presedintelui Recep Tayyip Erdogan, considerat unul dintre cei mai puternici oameni din tara, a fost numit luni in functia-cheie de ministru de Finante. Casatorit cu fiica cea mare a lui Erdogan, Esra, dl Albayrak, in varsta de 40 de ani, a ocupat functia de ministru al Energiei din 2015 si a cunoscut o ascensiune irezistibila in ultimii ani, potrivit La Libre, citat de Rador.

Ce s-a intamplat cu barbatul care a planuit un atentat impotriva Printului George

Cetateanul britanic Husnain Rashid, care a incitat la comiterea unui atentat impotriva printului George, fiul ducilor de Cambridge, a fost condamnat vineri, de un tribunal din Londra, la inchisoare pe viata,.

impacarea anului in showbiz! S-a intors la barbatul care spunea ca i-a sodomizat fiica

Revenita in tara dupa ce si-a acuzat iubitul italian de fapte extrem de grave, Mariana Moculescu s-a aruncat direct in bratele barbatului care se lauda ca i-a supus fiica la perversiuni, iar SPYNEWS are.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )