Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cine este barbatul care a provocat explozia din Bistrita. Sorin avea o fiica de 17 ani

Antena3 Antena3,
Cine este barbatul care a provocat explozia din Bistrita. Sorin avea o fiica de 17 ani

Barbatul care s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Bistritase numea Sorin Patrascu si era originar din Bucuresti. Sorin fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta. continuă pe Antena3

Deputatul PSD care a spus ca natiunea romna este singura care a facut din Ferdinand ntregitorul acestei tari si explica declaratiile: Asa vreau eu! E interzis n tara asta sa declari ceva?

Deputatul PSD Adrian Solomon isi mentine afirmatiile potrivit carora isi doreste ca peste 100 de ani Romania sa nu mai fie condusa de un etnic german, ca acum o suta de ani si ca acum, si ca natiunea romana este singura care a facut din Ferdinand intregitorul acestei tari. El spune ca a facut acele declaratii pentru ca asa a vrut si ca a fost un noroc ca Regele Ferdinand s-a aflat de partea castigatoare in Primul Razboi Mondial.

Explozia de la Bistrita: Barbatul care a produs deflagratia a vrut sa si omoare fiica si iubita politist

Barbatul din Bistrita care s-a aruncat de la etajul patru, incercand sa se sinucida, a improvizat o instalatie exploziva pentru a arunca in aer apartamentul in momentul in care ar fi intrat fiica sau concubina sa. Surse din ancheta au declarat ca acesta lucra in Armata, iar iubita sa in Politie, scrie Mediafax.

Care este starea victimelor exploziei din Bistrita. Militarul care a provocat totul a murit

Patru persoane au fost ranite in urma exploziei din Bistrita. Militarul care s-a aruncat in gol de la etajul al patrulea a murit joi dimineata la spital. La nici zece minute dupa ce a s-a aruncat de la.

Care este starea victimelor exploziei din Bistrita. Fostul angajat MApN care a provocat totul a murit

Patru persoane au fost ranite in urma exploziei din Bistrita. Fostul angajat MApNcare s-a aruncat in gol de la etajul al patrulea a murit joi dimineata la spital. La nici zece minute dupa ce a s-a.

Un tanar din Bistrita s-ar fi sinucis in ziua sentintei de divort. Andrei a intrat cu masina intr-un stalp

Un tragic accident rutier a avut loc, marti seara,in orasul Bistrita, chiar in apropiere de sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Un tanar a murit pe loc, dupa ce a intrat cu viteza i.

Subiectele zilei: Din lipsa de personal, Germania vrea sa formeze ngrijitori medicali n alte tari; Gestul impresionant al unei fetite din Bistrita. A creat un auxiliar scolar pentru copiii cu autism; Ct mai ntrzie metroul din Drumul Taberei. Un ritm mai

Politia nu m-a cautat niciodata in trei ani!. in timp ce procurorii si politistii tergiverseaza de trei ani. Un baietel de 9 ani a reusit sa schimbe o lege in oraselul in care locuieste. Un baietel de 9 ani i-a convins pe edilii unui orasel din Colorado sa ridice o interdictie veche de aproape un secol privind.

Cine este Iulia Dumanska, cea care a inchis poarta nationalei de handbal in meciul cu Norvegia. Ucraineanca iubeste Romania mai mult decat romanii: Am cumparat un tricolor si... (FOTO)

National de handbal feminin a Romaniei a invins categoric, miercuri, formatia Norvegiei, in ultimul meci al grupei D a Campionatului European din Franta. Printre jucatoarele noastre care s-au evidentiat se numa.

El este romanul care a fost condamnat la 113 de ani de inchisoare dupa ce si-a violat fiicele minore si le-a lasat gravide

Un roman a socat Spania cu faptele sale! Barbatul si-a lasat insarcinate cele doua fiice, de 15 si 16 ani, iar acum a fost condamnat la 113 ani de inchisoare. Agresiunile sexuale au avut loc intre 2015 si.

Faze tari: Femeie de 136 kg, care si-a strivit iubitul asezndu-se pe el, vinovata de crima; A dat vina pe sotie dupa ce a fost tras pe dreapta pentru ca vorbea la telefon: Puteti sa scrieti asta n procesul verbal?; Cine este pustiul de 8 ani cu o avere d

Cel mai de treaba hot din lume! Ce a facut dupa ce i-a furat unui student laptopul. Un student de la universitatea din Birmingham s-a trezit fara. A primit premiul de cel mai urat Mos Craciun din Romania. Centrul Timisoarei a imbracat.

Cine este romanul din Londra care si-a ucis iubita insarcinata

Un roman este judecat in Marea Britanie pentru uciderea iubitei sale insarcinate, iar judecatorii au aflat ca acesta obisnuia sa consume cocaina si ar fi spus ca a comis crima pentru ca nu mai voia copii,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )