Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cine este barbatul din Timisoara, suspect de coronavirus. Ce a facut inainte de a fi internat

Playtech Playtech,
Cine este barbatul din Timisoara, suspect de coronavirus. Ce a facut inainte de a fi internat

In contextul crizei mondiale generate de infectarea cu coronavirus, era de asteptat ca si in Romania sa apara, daca nu un caz, cel putin o alarma de genul acesta. Autoritatile de pe malul raului Bega, au anuntat existenta unui caz suspect de coronavirus, dupa ce s-a prezentat la sectia de primiri urgente a Spitalului de . continuă pe Playtech

Barbat suspect de coronavirus, internat intr-un spital din Timisoara dupa ce a ingrijit o familie infectata

Este alerta la Timisoara dupa ce un barbat s-a prezentat la spital cu simptome specifice viruslui ucigas din China. Tanarul de 25 de ani a revenit de curand in tara din Germania, unde a ingrijit o familie: sot, sotie si doi copii infectati cu coronavirus.

Un tanar din Resita, suspect de coronavirus. El este asistent medical in Germania si ar fi ingrijit o familie infectata

Un asistent medical din Resita care a lucrat in Germania si a intrat in contact cu 4 bolnavi de coronavirus a mers la spital, cu simptome specifice. A fost trimis de la Resita la Timisoara si se asteapta rezultatele analizelor.

UPDATE Un tanar din Resita, suspect de coronavirus. El este asistent medical in Germania si ar fi ingrijit o familie infectata. Analizele sunt negative pentru gripa Costache: Rezultatul va veni dupa ora 21.00

Un asistent medical din Resita care a lucrat in Germania si a intrat in contact cu 4 bolnavi de coronavirus a mers la spital, cu simptome specifice. A fost trimis de la Resita la Timisoara si se asteapta rezultatele analizelor. UPDATE 16:13 Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat ca va exista un rezultat de la Institutul Matei Bals in jurul orei 21.

Cutremurator! Cine este, de fapt, barbatul care a snopit-o pe DANIELA CRUDU! Vedeta se pregateste de OPERATIA EXTREMA

Detalii cutremuratoare au iesit la iveala despre iubitul bataus al Danielei Crudu. Agresorul se numeste Seco Dubravko si este originar din Croatia. Transportata pe targa la Spitalul Universitar, vedetei i.

Anuntul lui Victor Costache in cazul asistentului din Resita, suspect de coronavirus: Azi vom avea rezultatul analizelor

Anuntul lui Victor Costache in cazul asistentului din Resita, suspect de coronavirus: Azi vom avea rezultatul analizelor.

Recordul lui Roger Federer, in mare pericol - Stim cine este cel mai bun jucator din istorie

Srdjan Djokovic tatal lui Nole) si-a facut un obicei din a iesi, la o anumita perioada de timp, cu declaratii care sa inflameze intr-o oarecare masura lumea tenisului. A recidivat, iar de aceasta data ne-a informat ca recordul lui Roger Federer are mari sanse sa fie egalat la finalul sezonului in curs. in plus, acesta stie cu siguranta cine este cel mai bun jucator din istorie.

Cine este noua iubita a lui Hamude. Nu seamana deloc cu Loredana, femeia care l-a tradat la Insula iubirii!

Dupa ce in urma cu ceva timp si-a pierdut viitoarea sotie, in urma emisiuni Insula Iubirii, Hamude a regasit curajul de a se indragosti. Cine este noua lui iubita? Nu seamana deloc cu Loredana. Cine este noua iubita a lui Hamude Dupa ce a fost tradat si a suferit din dragoste, Hamude, fost concurent de .

Cine este mama Danielei Crudu. Cum arata femeia care a plecat in Italia de multi ani

Mama Danielei Crudu a plecat in Italia in urma cu multi ani. Femeia a avut si ea momente grele in relatie. Cum arata acum si care este povestea parintilor vedetei TV? Cine este mama Danielei Crudu Dupa ce multi au spus ca Daniela Crudu este o ghinionista in relatii, acestia nu stiu insa povestea parintilor .

Surpriza totala la Bravo, ai stil! Celebrities. Cine este cea mai noua concurenta de la Kanal D

La Bravo, ai stil! Celebrities se mai alatura o prezenta stilata. Astista, a carei ascensiune a inceput la Vocea Romaniei, ajunsa de curand la o forma de zile mari, vine cu forte proaspete pentru a pune mana pe marele premiu al competitiei ori pentru a bifa o experienta de neuitat. Cine este cea mai noua .

Cazul Caracal: Cine este, de fapt, Petruta, tanara despre care Gheorghe Dinca spune ca i-ar fi fost complice

Dupa luni de puscarie, presiuni si audieri, se pare caGheorghe Dinca nu mai rezista la presiunea din penitenciar si, conform unor surse, ar fi cedat psihic, in cele din urma. Acum, conform celor de la Romania TV, una din declaratiile lui Dinca pare a fi cusuta cu ata alba. Cazul Caracal: Cine este, de fapt, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )