Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cine este Berna de la Puterea Dragostei. Care este numele ei real si cati ani are

Playtech Playtech,
Cine este Berna de la Puterea Dragostei. Care este numele ei real si cati ani are

A intrat in casa Puterea Dragostei in martie 2019 si, norocoasa, si-a gasit si iubirea. Baiatul e hotarat sa faca pasul cel mare dupa ce se incheie filmarile. Cine este blondina si care e numele ei real? Cine este Berna de la Puterea Dragostei inca de cand a intrat in competitie, Berna si-a etalat formele . continuă pe Playtech

Puterea Dragostei: Andreea Mantea nu a mai suportat si a certat o concurenta. Ti-ai stricat imaginea de fata cuminte!

Concurentii din casa Puterea Dragostei au dat de necazuri. Andreea Mantea a rabufnit si i-a pus la punct. S-a lasat cu vorbe dure si amenintari cu violenta intre fete. Vezi ce se mai intampla in cuibusorul de nebunii. Suntem nevoiti sa-i dam afara pe Andreea Mantea, enervata la culme Concurentii de la Puterea Dragostei au .

Cine este si cum traieste singurul om-robot din lume. A fost recunoscut ofcial

Traim in secolul vitezei si al tehnologiei, iar in societatea noastra se produc schimbari fundamentale. incepand cu aparitia primului computer si pana la dezvoltarea inteligentei artificiale, tehnologia a cunoscut o evolutie uimitoare. in urma cu aproximativ trei ani, primul om-robot isi facea aparitia printre noi. Vezi cine este si cum traieste. Cine este primul cyborg .

Cine este autorul celui mai grav atac armat din istoria moderna a Canadei: Tehnicianul dentar de 51 de ani care a omorat cel putin 16 oameni este descris ca un vecin foarte amabil si bland

Vecinii canadianului de 51 de ani, din Portapique, Noua Scotie, care a omorat 16 persoane intr-un atac care a durat 12 ore sunt foarte surprinsi de actiunea lui Gabriel Wortman, care este considerat autorul celui mai grav atac armat din istoria moderna a Canadei, relateaza The Guardian. Cel mai grav atac armat din istoria moderna a Canadei: Cel putin 16 oameni au fost ucisi Atacatorul, un barbat de 51 de ani imbracat in politist, a murit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )