Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cine este blonda alaturi de care a fost surprins Traian Basescu. Casiana impresioneaza cu pozele pe care le pune pe Facebook

Playtech Playtech,
Cine este blonda alaturi de care a fost surprins Traian Basescu. Casiana impresioneaza cu pozele pe care le pune pe Facebook

Traian Basescu a fost fotografiat la Bruxelles, in urma cu doar cateva zile, in timp ce se afla la un restaurant alaturi de o frumoasa femeie blonda. Pe masa celor doi erau doua pahare de vin, iar fostul presedinte al Romaniei a fumat o tigara electronica. Femeia alaturi de care a fost surprins Traian Basescu . continuă pe Playtech

ACCIDENT METROU. Cine este mecanicul metroului care a fost implicat in incidentul cumplit de miercuri dupa-amiaza. Detalii infioratoare

Detalii infioratoare ies la iveala despre cumplitul accidentcare a avut loc miercuri dupa-amiaza in statia 1 Mai. Mecanicul metroului se pare ca nu este la primul.

Fosta sotie a lui Razvan Simion si-a refacut viata. Cine este barbatul cu care l-a inlocuit pe matinalul de la Antena 1

Razvan Simion si-a gasit repede iubirea, acelasi lucru nu putem spune insa despre mama copiilor lui. Aceasta a asteptat 4 ani pana sa-si gaseasca alesul. Cu cine se iubeste acum fosta sotie a moderatorului de la Neatza? Fosta sotie a lui Razvan Simion si-a refacut viata Pentru fosta sotie a lui Razvan Simion se pare .

Andreea Antonescu s-a cuplat cu fostul iubit al castigatoarei Bravo, ai Stil. Cine este Stefan Manolache

Andreea Antonescu a divortat in urma cu cateva luni. Jumatatea trupei Andre s-a cuplat cu fostul iubit al castigatoarei Bravo, ai stil, Stefan Manolache. Cine este babatul? Andreea Antonescu s-a cuplat cu Stefan Manolache, fostul iubit al castigatoarei Bravo, ai Stil Andreea Antonescu36 de ani) si Traian Spak s-au casatorit, in secret, in anul 2013, .

Mures: Un muncitor a murit dupa ce a fost surprins sub un mal de pamant

Un muncitor a murit, vineri, in localitatea Dumitreni, dupa ce a fost surprins sub un mal de pamant,.

Atac armat in centrul orasului Manchester: 5 persoane, injunghiate. Cine este atacatorul

In aceasta vineri a avut loc un atac armat, chiar in inima orasului englezesc Manchester. Exista victime confirmate de catre autoritati, iar numarul acestora a fost facut public. De asemenea, atacatorul este un individ care si-a inceput actele de violenta in plina zi, cand a inceput sa injunghie oamenii de pe strada. Atac armat in .

Cine este si cu ce se ocupa Alexandru Abagiu, concurentul din noul sezon Asia Expres

Alexandru Abagiu va fi concurent la Asia Expres! Vestea aceasta i-a mirat pe foarte multi din showbiz. Majoritatea echipelor care vor concura in sezonul ce mai are putin si apare pe micile ecrane au fost cu adevarat o surpriza. Nimeni nu s-ar fi gandit ca acestia ar spune da unei asemenea experiente. Cine este Alexandru .

Cine este Vasile Cristian Lungu, parlamentarul PMP care a venit cu ambulanta pentru a vota la motiunea de cenzura

Dezbaterea motiunii de cenzura impotriva guvernului Dancila a inceput, joi, ora 10. Pana la votul propriu-zis, care incepe in jurul orelor 13. 00, ziua cea mare este marcata de un moment inconfortabil. Vasile Cristian Lungu, parlamentar PMP, a venit cu ambulanta pentru a-si exprima preferinta. Cine este Vasile Cristian Lungu, parlamentarul PMP care a .

Cine este tanara romanca ucisa din gelozie de iubit in Italia. O fetita de sase ani a ramas fara mama

O fetita de sase ani a ramas acum fara cea care a adus-o pe lume din cauza geloziei exacerbate a tatalui ei. Crima s-a petrecut in Italia, loc in care cei trei locuiesc de o buna perioada de timp. Ce declaratii a facut calaul mamei copilului sau despre cele petrecute au socat pe toata lumea.

Cine este si ce meserie are sotia lui Ludovic Orban, posibilul viitor premier al Romaniei. Mihaela are functie de director

Ludovic Orban ar putea fi urmatorul premier al Romaniei, dupa ce motiunea de cenzura a trecut in Parlament cu 238 de voturi pentru si 4 voturi impotriva. Liderul PNL face politica de peste 20 de ani. Cum era de asteptat, poporul vrea sa afle cine este sotia lui Orban si cu ce se ocupa. Mihaela .

Simona Halep se marita! Cine este alesul ei?

Relatia dintre celebra tenismena Simona Halep si afaceristul de origine aromana Toni Iuruc se indreapta cu pasi siguri catre oficializare. Iata aici toate detaliile! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )