Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cine este Bogdan Jianu, viitorul sot al Catalinei Ponor. Este cu 18 ani mai mare decat fosta gimnasta (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Cine este Bogdan Jianu, viitorul sot al Catalinei Ponor. Este cu 18 ani mai mare decat fosta gimnasta (GALERIE FOTO)

Catalina Ponor a fost ceruta in casatorie si a spus Da din toata inima. Fosta gimnasta traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Bogdan Jianu si chiar daca acesta este cu 18 ani mai mare. continuă pe B1

Catalina Ponor a facut anuntul cel mare. Se marita! Cine este viitorul sot

Catalina Ponor, 32 de ani, este gata sa faca pasul cel mare. Fosta campioana olimpica a acceptat cererea in casatorie a lui Bogdan Jianu, 50 de ani, actor si regizor. Anuntul a fost facut de sportiva, pe pagina ei de Instagram. Catalina Ponor si Bogdan Jianu formeaza un cuplu de aproximativ doi ani. Cei doi .

Catalina Ponor s-a logodit cu Bogdan Jianu. Cum arata pretiosul inel de logodna primit de fosta gimnasta (GALERIE FOTO)

Catalina Ponor a spus DA cu putin timp in urma, canda fost ceruta in casatorie de iubitul ei, regizorul Bogdan Jianu. Sportiva a dat vestea pe pagina ei personala de Instagram si a postat un mesaj.

Catalina Ponor se va casatori cu regizorul Bogdan Jianu. Am spus Da, a scris campioana pe Instagram

Catalina Ponor, multipla campioana la gimnastica, a anuntat ca se va casatori cu regizorul Bogdan Jianu, care i-a oferit inelul de logodna.

Miscare bomba in lumea fotbalului. Cine este noul antrenor de la FC Viitorul, dupa demisia lui Gica Hagi

Miscare surprinzatoare de la FC Viitorul. Noul tehnician al echipei din Constanta este Ruben Alfonso, de origine spaniola, de la Barera Fernandez.

Cine este, de fapt, Vulpita de la Husi. Femeia le-a scos peri albi satenilor

Dupa ce Veronica Stegaru a facut furori mai bine de jumatate de an, in atentia presei a aparut o noua Vulpita. Femeia este dintr-un sat de langa Husi si ii sunt aduse acuzatii grave de catre sateni. Cine este, de fapt, Mariana Vulpe?! Vulpita de la Husi le-a scos peri albi vecinilor in varsta de .

Tragedie fara margini in statiunea Olimp. Cine este tanarul care a murit inecat in mare. Parintele Calistrat a facut public tot

Suferinta fara margini in familia unui preot din Iasi, dupa ce fiul sau, in varsta de 20 de ani, s-a aventurat in marea involburata, in ciuda avertismentelor emise de salvamari. Nenorocirea s-a produs duminica in statiunea Olimp. Cum s-a produs nenorocirea Ilie Gabriel Melniciuc era fiu de preot si unul dintre cei mai buni studenti .

Cine este Radu Banciu si de ce lumea este fascinata de criticile lui

Jurnalistul Radu Banciu s-a nascut pe data de 16 martie1970 la Seica Mare este de profesie jurnalist, de nationalitate romana. El are adesea cuvinte de critica, multi dand piept cu furia acestuia. Criticile lui Radu Banciu cu care a fascinat lumea Acesta a copilarit la Medias iar dupa un timp s-a mutat la Targu Mures.

Cine este Alina Puscau, noua concurenta de la Ferma. S-a iubit cu celebrul Vin Diesel

Un nou sezon al emisiunii Ferma va incepe, in curand, la Pro TV. Astfel, 16 noi concurenti se pregatesc sa aiba o experienta unica, in care vor trebui sa se adapteze unui stil de viata cu multe lipsuri, diferit de cel experimentat pana acum. Iata ca printre concurenti, se numara si Alina Puscau, in varsta .

Cine este marea iubire a Danielei Gyorfi. De ce nu este casatorita dupa o relatie de 15 ani

Daniela Gyorfi nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este o prezenta constanta pe scenele si in topurile din Romania de zeci de ani. Vedeta este implinita pe toate planurile. Are o fetita superba si se iubeste cu un nume greu din industria muzicala de mai bine de 15 ani, insa nu este casatorita. Daniela .

Cine este Gianluca Vacchi si de ce toata lumea il urmareste. Are 53 de ani si va deveni tata

Milionarul italian Gianluca Vacchi a implinit recent 53 de ani si a trecut la urmatorul nivel: cel de tata. El si iubita lui, Sharon Fonseca, in varsta de 25 de ani, asteapta primul lor copil. Gianluca Vacchi va deveni tata la 53 de ani Playboy-ul italian Gianluca Vacchi, care a devenit celebru in intreaga lume .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )