Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este castigatorul Eurovision 2019

ADPM ADPM,
Cine este castigatorul Eurovision 2019

Duncan Laurence a castigat Eurovision 2019. Reprezentantul Olandei a primit cele mai multe voturi cumulate de la juriile de specialitate si de la public. Iata cine este solistul care a impresionat cu piesa lui, Arcade. continuă pe ADPM

Cine este Duncan Lawrence, castigatorul Eurovision 2019, si cum o poveste de iubire tragica l-a inspirat sa compuna piesa care i-a adus trofeul VIDEO

Duncan Lawrence, reprezentantul Olandei, este castigatorul Eurovision 2019. Artistul, in varsta de 25 de ani, a cucerit publicul si specialistii cu piesa Arcade si marcheaza astfel prima victorie a tarii sale dupa 44 de ani.

LIVE VIDEO Aflam castigatorul Eurovision 2019 in aceasta seara:Madonna va sustine un recital in finala concursului

Artisti din 26 de tari vor lupta in finala Eurovision 2019, care se desfasoara in aceasta seara la Tel Aviv. Spectacolul, in cadrul caruia Madonna va sustine un recital, este in direct de TVR, dar il puteti urmari si pe adevarul. ro in format live video.

VIDEO Olanda a castigat Eurovision 2019 cu o piesa de dragoste si cel mai simplu show

Duncan Laurence, reprezentantul Olandei, este castigatorul Eurovision 2019. Artistul, in varsta de 25 de ani, a cucerit publicul si specialistii cu piesa Arcade si marcheaza astfel prima victorie a tarii sale dupa 44 de ani.

Ce crede Traistariu despre castigatorul Eurovision 2019 si despre prestatia Madonnei

Mihai Traistariu a comentat, printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, finala Eurovision 2019, ce a avut loc pe 18 mai la Tel Aviv. Cantaretul a laudat atat castigatorul, cat si momentul sustinut de Madonna.

Aflam cine este castigatorulEurovision 2019 in aceasta seara: Madonna va sustine un recital in finala concursului

Artisti din 26 de tari vor lupta in finala Eurovision 2019, care se va desfasura in aceasta seara la Tel Aviv. Spectacolul, in cadrul caruia Madonna va sustine un recital, va fi difuzat in direct de TVR, dar il puteti urmari si pe adevarul. ro in format live video.

LIVE VIDEO Aflam castigatorul Eurovision in aceasta seara:Madonna va sustine un recital in finala concursului

Artisti din 26 de tari vor lupta in finala Eurovision 2019, care se desfasoara in aceasta seara la Tel Aviv. Spectacolul, in cadrul caruia Madonna va sustine un recital, este in direct de TVR, dar il puteti urmari si pe adevarul. ro in format live video.

VIDEO Cine este marele favorit in finala Eurovision 2019 si care sunt tarile cu cele mai mici sanse de castig

Finala Eurovision 2019 va avea loc sambata seara, 18 mai, la Tel Aviv si va fi transmisa in direct de TVR de la ora 22. Casele de pariuri pare insa ca au ales deja castigatorul Eurovision 2019.

Clasament Eurovision 2019: castigatorul nu a fost pe primul loc nici la jurii, nici la public. Cum s-a votat

Conform rezultatelor dezvaluite de organizatori, castigatorul Eurovision 2019, olandezul Duncan Lawrence, a dominat si semifinalele. Totusi, in finala el nu a fost pe primul loc nici in preferintele publicului, nici in ale juriilor, chiar daca votul telespectatorilor a fost cel care i-a adus victoria. Va prezentam clasamentul detaliat din finala Eurovision 2019.

EUROVISION 2019. Rasturnare de situatie dupa dezastrul Romaniei la Eurovision. Mesaj de ultima ora

Ratarea calificarii in finala nu pare sa o fi afectat prea tare pe reprezentanta Romaniei, Ester Peony. Va multumesc tuturor pentru sprijin. Sunt incredibil de recunoscatoare pentru tot ce.

VIDEO Cu ce cantec a castigat Olanda finala Eurovision 2019. Momentul de glorie al concurentului Duncan Laurence

Piesa Arcade, castigatoarea Eurovision 2019, i-a adus gloria tanarului de 25 de ani Duncan Laurence din Olanda. Cu o scenografie simpla si o interpretare reusita, reprezentantul batavilor a obtinut trofeul Eurovision ravnit de alte 25 de tari aflate in marea finala. Piesa a fost considerata favorita inca dinainte de inceperea semifinalelor. Mai multe bloguri dedicate [] .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )