Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cine este cea mai puternica femeie din Coreea de Nord

Adevărul Adevărul,
Cine este cea mai puternica femeie din Coreea de Nord

Kim Yo-jong, sora liderului nord-coreean Kim Jong-un, este considerata cea mai puternica femeie din Republica Democrata Coreea si chiar al doilea om in stat, ea exercitandu-si influenta din umbra, in calitate de asistenta in cadrul secretariatului presedintiei. continuă pe Adevărul

Impact.ro: Alex Velea si Smiley se aveau ca fratii, dar s-a ales praful. Cum s-a destramat cea mai puternica prietenie din showbiz

Se stie ca, in trecut, pe Smiley si pe Alex Velea ii leaga o prietenie foarte stransa, cei doi artisti avand la activ si cateva colaborari muzicale. Totusi, in prezent aflam ca lucrurile nu mai stau deloc asa, iar acestia se ocupa, separat, de afaceri, colaborari, proiecte. De-a lungul timpului, au existat si zvonuri legate .

De teama coronavirus, moneda euro s-a dus in cap: care este cea mai profitabila alternativa

Printre victimele colaterale ale coronavirus se numara si moneda euro. Din motive greu de inteles, dolarul australian este o alta moneda care s-a dus in cap in ultima.

Financial report Curtea Constitutionala ii incurca planurile lui Iohannis. Bursele- cea mai proasta zi din ultimii doi ani. Estul Europei - criza demografica pe care si-au facut-o cu mana lor

Financial Times: Hotararea Curtii Constitutionale incurca planurile lui Iohannis privind alegeri anticipate * Bursele au avut cea mai proasta zi din ultimii doi ani * Le Soir: Coronavirus: Franta se pregateste pentru o epidemie * The Irish Times: Europa de Est se confrunta cu o criza demografica pe care si-a facut-o cu mana ei * Stiri pe scurt.

Momentul decisiv al finalei, marca Artemon Apostu Efremov: Cine e cea mai buna la chestiile astea?

In lipsa australianului Darren Cahill, Simona Halep a avut un sprijin fantastic in Artemon Apostu Efremov la Dubai, in special in finala cu Elena Rybakina, pe care romanca a castigat-o de maniera dramatica, 3-6, 6-3, 7-65).

Cine este noul presedinte al Asociatiei Elevilor din Constanta

Asociatia Elevilor din Constanta AEC) este cea mai activa asociatie de profil din tara, fiind prima care s-a infiintat in anul 2013.

Cine este Serban Nicolae, candidatul PSD pentru sefia Senatului. Poate deveni al doilea om in statul roman

Dupa demisia lui Melescanu din functia de presedinte al Senatului Romaniei, numele vehiculat in ultimele 24 de ore este cel al lui Serban Nicolae, candidatul PSD la cea de a doua functie in stat. Cine este Serban Nicolae, candidatul PSD pentru sefia Senatului Serban Nicolae este avocat, lucru de care este foarte mandru iar istoria .

OFICIAL! Un nou BEBELUS in familia Florin Salam! Surpriza, cine este MAMICA. SARCINA a fost CONFIRMATA!

Florin Salam va fi, din nou, bunic. De aceasta data, din partea fiului sau mai mic, in varsta de 17 ani. Iubita lui Dani a ramas insarcinata. Chiar Dani a publicat pe contul sau de Instagram o poza cu.

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

Cine este Stefania de la iUmor. A vorbit fara inhibitii in fata juratilor: Nu port niciodata sutien!

O noua concurenta la iUmor a aparut pe scena fara sutien, in cadrul editiei de aseara. Aceasta a facut senzatie printre public dar si in juriu. Stefania nu s-a lasat doborata de emotii si a urcat sa isi prezinte numarul fara teama! Cine este Stefania de la iUmor? Emisiunea cu editia numarul opt, care a .

Cine este fosta iubita a lui Ianis Hagi si de ce s-au despartit. Cristina l-ar fi tradat pe fiul regelui

Anul trecut, fiul legendarului Gica Hagi, pe nume Ianis Hagi, s-a despartit de iubita sa, care este portar de handbal si nepoata lui Silviu Lung, fost portar al Craiovei si al echipei nationale. Cine este fosta iubita a lui Ianis Hagi si de ce s-au despartit La un moment dat, anul trecut, Ianis Hagi si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )