Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este cel mai controversat politician al anului 2017

Antena3 Antena3,
Cine este cel mai controversat politician al anului 2017

Florin Iordache este politicianul roman care a provocat cele mai multe reactii in spatiul public, in anul 2017. Declaratiile sale, de la pupitrul Guvernului, in noaptea de 31 ianurie, in. continuă pe Antena3

S-a aflat! Cine este cel mai bun sportiv european. Simona Halep se afla si ea in top

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo Real Madrid) a fost desemnat cel mai bun sportiv european al anului 2017, in ancheta agentiei poloneze PAP, in timp ce romanca Simona Halep, numarul unu.

VIDEO Harry Kane (tripla contra lui Southampton) a devenit cel mai bun marcator din 2017: L-a depasit pe Lionel Messi

Tottenham a castigat cu 5-2 meciul jucat impotriva celor de la Southampton Premier League, etapa XX), iar Harry Kane autor al unei triple) a devenit cel mai bun marcator din 2017, depasindu-l pe Lionel Messi.

Care este cel mai cautat preparat pe Google in 2017

In fiecare an Google face o lista cu cele mai cautate cuvinte sau expresii in functie de domeniu. Nu au uitat nici de retete, asa ca au dat publicitatii un top cu cele mai cautate retete din.

Comoara Romaniei. Care este cel mai frumos oras medieval din tara - VIDEO

Transilvania este una dintre cele mai importante atractii turistice din tara. Un tanar producator a realizat un filmulet in care a prezentat cele mai frumoase colturi din Sighisoara. Cartiere,.

Anul 2017, cel mai violent din ultimele doua decenii din Mexic: In primele 11 luni au fost comise 23.100 de omoruri

Anul 2017 a fost cel mai violent din ultimele doua decenii in Mexic, unde au fost consemnate in primele unsprezece luni 23. 101 omoruri, potrivit datelor oficiale publicate vineri, transmite AFP, citata de Agerpres. Bilantul este cel mai ridicat din ultimii 20 de ani, de cand autoritatile consemneaza statistici in materie.

Cine este considerat a fi cel mai bun fotbalist al lumii

Argentinianul Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun fotbalist al planetei, in urma prestigioasei anchete Top 100, organizata si asteptata an de an ca pe un eveniment, de cotidianul londonez The Guardian,.

Anul 2017, cel mai violent din ultimele doua decenii in Mexic, cu peste 23.000 de omoruri

Anul 2017 a fost cel mai violent din ultimele doua decenii in Mexic, unde au fost consemnate in primele unsprezece luni 23. 101 omoruri, potrivit datelor oficiale publicate vineri, transmite AFP.

China a inaugurat cel mai mare hidroavion din lume

Cel mai mare hidroavion din lume si-a efectuat duminica zborul inaugural, decoland de pe aeroportul din Zhuhai, in sudul Chinei, relateaza Xinhua, AFP si dpa.

VIDEO China: Cel mai mare hidroavion din lume a efectuat zborul inaugural

Cel mai mare hidroavion in activitate din lume, construit in China, cu o anvergura a aripilor de peste 38 de metri, a efectuat duminica zborul inaugural, cu o durata de circa o ora, dupa ce a decolat din Zhuhai, relateaza AFP.

Marea Britanie risca sa piarda titlul de cel mai mare importator de sampanie din lume

Marea Britanie risca sa-si piarda titlul de cel mai mare importator de sampanie din lume, a anuntat vineri Uniunea producatorilor de sampanie din Franta UMC), citand impactul deprecierii lirei sterline in urma referendumului privind iesirea tarii din UE Brexit), transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )