Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cine este Daniel Dines, afaceristul roman care doneaza un milion de euro pentru Catedrala Notre-Dame

Antena3 Antena3,
Cine este Daniel Dines, afaceristul roman care doneaza un milion de euro pentru Catedrala Notre-Dame

Daniel Dines este cofondator si CEO al UiPath, un startup de pe segmentul de automatizare a proceselor, primul unicorn romanesc. Daniel Dines a terminat Facultatea de Matematica-Informatica din cadrul. continuă pe Antena3

SENZATIONAL! Primul roman care doneaza UN MILION DE EURO pentru refacerea Catedralei Notre-Dame (FOTO)

Daniel Dines, cofondator si CEO al UiPath, a promis un milion de euro din partea companiei pentru reconstruirea Catedralei Notre-Dame, devenind astfel primu roman care doneaza aceasta suma in cauza care a.

Cine este Eugen Nicolicea, posibilul viitor ministru al Justitiei

Deputatul Eugen Nicolicea este varianta cea mai vehiculata sa-i ia locul lui Tudorel Toader la Ministerul Justitiei in conditiile in care PSD vrea remanierea acestuia din urma. in varsta de 62 de ani,.

Cine este Tit-Liviu Brailoiu, posibilul viitor ministrul pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni

Senatorul Tit-Liviu Brailoiu este propunerea PSD pentru functia de ministru pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni. Brailoiu are 54 de ani si este senator de Constanta. Potrivit declaratiei de avere,.

Cine este Oana Florea, posibilul viitor ministru al Fondurilor Europene

Deputatul PSD Oana Consuela Florea este propunerea social-democratilor pentru Ministerul Fondurilor Europene in locul Rovanei Plumb. in varsta de 43 de ani, Oana Florea a fost aleasa pe listele PSD Bucuresti.

Un roman care locuieste intr-o barca pe Sena, in fata Catedralei Notre-Dame: Eram in casa, habar n-aveam de ce se intampla. Auzeam sirenele pompierilor si

Ovidiu Onedin este un roman stabilit de 11 ani la Paris, pasionat de fotografie. De zece ani locuieste intr-o barca, pe Sena, la mai putin de 500 de metri de Catedrala Notre-Dame. M-a luat prin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2768 seconds )