Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cine este Diana Morar, secretarul de stat cu 16 case si 16 terenuri. Cu ce s-a ocupat tatal ei in perioada comunismului

Playtech Playtech,
Cine este Diana Morar, secretarul de stat cu 16 case si 16 terenuri. Cu ce s-a ocupat tatal ei in perioada comunismului

In Romania lucrului bine facut, avem parte de oameni politici cu trecuturi, care mai de care, mai pestrite, cu averi aparute peste noapte, cu sume mari de bani, nejustificati, in conturi bancare. in articolul de fata va propunem spre analiza un astfel personaj, mioritic. Cine este Diana Morar, secretarul de stat cu 16 case si . continuă pe Playtech

Premiera in Guvernul Orban. Secretar de stat cu 16 case si apartamente

Olivia Diana Morar, cel mai nou secretar de stat de Ministerul Justitiei, are trecute in declaratia de avere nu mai putin de 16 case si apartamente, patru dintre acestea fiind doar proprietatea sa.

Cine este Moise Guran si cum a ajuns cunoscut. Incredibil cu ce se ocupa sotia lui

A renuntat la jurnalism pentru politica, iar numele sau se numara printre cele mai vehiculate in aceasta perioada. Cine este Moise Guran si cum a ajuns cunoscut? Cu ce se ocupa sotia lui? Cine este Moise Guran si cum a ajuns cunoscut? Moise Guran 45 de ani), nascut in Drobeta-Turnu Severin, a absolvit Facultatea de .

Cine este Karina Turcan, moldoveanca acuzata de spionaj in favoarea Romaniei. A fost arestata in 2018

Karina Turcan a fost arestata in 2018, sub acuzatia de spionaj, in favoarea Romaniei. Avocatul tinerei originare din Republica Moldova a dat, de curand, vesti bune despre aceasta. Karina este o fosta membra a consiliului inter-RAO si a fost acuzata ca a devenit un agent al serviciilor speciale moldovenesti. A transmis informatii despre companiile energetice .

Cine este Mihaela, adolescenta de 17 ani moarta in accidentul de microbuz de la Constanta. Familia e in stare de soc

Un microbuz de transport public de persoane s-a rasturnat miercuri dimineata, 15 ianuarie, in judetul Constanta, la intrarea in Topraisar dinspre Amzacea. Doi pasageri, prinsi sub microbuz, au murit. Una dintre victime este Mihaela, o adolescenta de 17 ani. Cine este Mihaela, adolescenta de 17 ani moarta in accidentul de microbuz de la Constanta? Accident .

O avocata cu 16 case, fiica de capitan de Securitate, numita secretar de stat la Ministerul Justitiei

Premierul Ludovic Orban a facut o noua numire controversata in Guvern. Potrivit deciziei publicate luni in Monitorul Oficial, Olivia Diana Morar a devenit secretar de stat in Ministerul Justitiei.

Cine este tanara din Lugoj care a murit strivita de propria masina. Politistii sunt ingroziti de ce au gasit la fata locului

Cine este Loredana Musta, tanara din Lugoj care a murit strivita de propria masina. Politistii sunt ingroziti de ce au gasit la fata locului. Cine este tanara din Lugoj care a murit strivita de propria masina? Loredana Musta, o tanara in varsta de 26 de ani, farmacista in Lugoj, a murit in noaptea de marti .

Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Primele declaratii

Se pare ca barbatul care ar fi vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Iata primele declaratii! Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara intalnirea celor doi a avut loc chiar in a doua zi de Craciun, la o cafea, cel mai probabil pentru .

VIDEO Cine este Quique Setien - 10 lucruri de stiut despre noul antrenor al Barcelonei

Eliminarea din Supercupa Spaniei i-a determinat pe reprezentantii Barcelonei sa il inlature de la conducerea tehnica pe Ernesto Valverde. Noul antrenor al catalanilor este Quique Setien 61 de ani), care are un contract valabil pana in iunie 2022. Gruparea de pe Camp Nou a publicat pe site-ul oficial o lista cu 10 lucruri interesante de stiut despre Quique Setien.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )