Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cine este doamna Pescaru, facuta celebra de gafa ministrului Sportului: Lucreaza din 1991 la Guvern si castiga 20.000 lei pe luna de la o banca (VIDEO)

B1 B1,
Cine este doamna Pescaru, facuta celebra de gafa ministrului Sportului: Lucreaza din 1991 la Guvern si castiga 20.000 lei pe luna de la o banca (VIDEO)

Cine este doamna Pescaru?/Este doamna de langa dumneavoastra, cea cu care se presupune ca ati realizat bugetul!, este dialogul devenit viral in mediul online in urma gafei facute de ministrul. continuă pe B1

Gafa uluitoare. Ministrul Sportului a intrebat cine e persoana de langa el. Era secretarul de stat cu care a facut bugetul ministerului VIDEO

La dezbaterile pe buget din Parlament, ministrul Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, a fost intrebat daca informatiile referitoare la diminuarea indemnizatiilor pentru sportivili olimpici pot fi confirmate si de doamna Pescaru. Cine este doamna Pescaru?, raspunde, mirat, ministrul. Doamna Pescaru e secretar de stat in Ministerul de Finate, s-a ocupat de buget si era chiar in dreapta sa. Imaginile au fost publicate de Victor Ponta.

Gafa uluitoare. Ministrul Sportului a intrebat cine e persoana de langa el. Era secretarul de stat cu care a facut bugetul ministerului

La dezbaterile pe buget din Parlament, ministrul Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, a fost intrebat daca informatiile referitoare la diminuarea indemnizatiilor pentru sportivii olimpici pot fi confirmate si de doamna Pescaru. Cine este doamna Pescaru?, raspunde, mirat, ministrul. Doamna Pescaru e secretar de stat in Ministerul de Finate, s-a ocupat de buget si era chiar in dreapta sa. Imaginile au fost publicate de Victor Ponta.

FedCup: Cine este Franta, adversara Romniei din semifinale - Frantuzoaicele au cstigat de doua ori competitia

Romania va lupta pentru un loc in finala Fed Cup cu echipa Frantei, in deplasare, pe 20-21 aprilie. Tricolorele nu vor avea deloc o misiune usoara cu Franta, tara care a castigat de doua ori competitia si a mai ajuns in finala de alte trei ori. Cea mai bine clasata jucatoare din tabara frantuzoaicelor este Caroline Garcia 19 WTA la simplu).

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )