Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cine este Dominika Cibulkova, adversara Simonei Halep din sferturile Australian Open

Online Sport Online Sport,
Cine este Dominika Cibulkova, adversara Simonei Halep din sferturile Australian Open

Simona Halep este la un pas de semifinale la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, iar intre jucatoarea noastra si careul de asi la Antipozi sta doar Dominika Cibulkova. continuă pe Online Sport

Australian Open: Adversara Simonei Halep din optimi se tine de glume

Dupa ce in trei tururi a eliminata trei adversare din Japonia, Jelena Jankovic - adversara din optimile de finala a Simonei Halep - a facut niste glume despre Tara Soarelui Rasare.

Australian Open: Maria Sharapova, eliminata; Simona Halep va lupta cu Dominika Cibulkova pentru un loc in semifinale

Maria Sharapova cap de serie numarul trei) a parasit Australian Open in optimi, sportiva din Rusia fiind invinsa surprinzator de Dominika Cibulkova. Simona Halep se va duela cu Cibulkova pentru un loc in semifinale. Intra in material pentru a vedea rezultatele din turneul feminin.

De ce se temea Halep in octombrie de Cibulkova, urmatoarea adversara de la Australian Open: Cand am vazut cu cine voi juca, nu prea aveam iluzii

Simona Halep a reusit cea mai mare performanta din cariera intr-un turneu de Mare Slem, calificarea in sferturile de finala de la Australian Open, iar viitoarea adversara este Dominika Cibulkova. in octombrie 2013, inaintea turneului de la Moscova, Halep se temea de o preconizata intalnire cu slovaca.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )