Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cine este Dragos Tudorache, viitorul ministru de Interne

Antena3 Antena3,
Cine este Dragos Tudorache, viitorul ministru de Interne

Dragos Tudorache, seful cancelariei premierului Dacian Ciolos, a fost propus, marti, de premierul Dacian Ciolos ca ministru al Afacerilor Interne. Acesta este un portofoliu foarte important, in conditiile. continuă pe Antena3

Cine este Dragos Tudorache, noul ministru de interne

Dragos Ioan Tudorache, la propunerea premierului Dacian Ciolos, va conduce Ministerul de Interne timp de aproape patru luni, perioada in care se va ocupa si de organizarea alegerilor parlamentare. Tudorache a fost pana acum seful Cancelariei prim-ministrului si, practic, mana dreapta a premierului. O luna, din iulie pana august, a condus si Ministerul Comunicatiilor in calitate de ministru interimar. Foarte important de mentionat este ca in ultimele luni, Cancelaria prim-ministrului a suferit transformari, primind puteri sporite.

Cine este Dragos Tudorache, noul ministru de Interne. A lucrat la Bruxelles, in cadrul Comisiei Europene, pe probleme de justitie si afaceri interne

Dragos Tudorache, seful Cancelariei Premierului, este propunerea lui Dacian Ciolos la Ministerul de Interne. inainte sa preia conducerea Cancelariei, el a lucrat la Comisia Europeana, in cadrul Directiei Generale pentru Afaceri Interne, in unitatea care se ocupa de Schengen.

Cine este Dragos Tudorache, propus de premierul Dacian Ciolos pentru a prelua portofoliul Internelor

Premierul Dacian Ciolos l-a propus marti pe Dragos Tudorache pentru a prelua conducerea ministerului de Interne. Nominalizarea sefului Cancelariei premierului vine ca urmare a demisiei lui Petre Toba de la conduc.

Cine este Dragos Tudorache, noul ministru de Interne. Ciolos: Am hotarat sa vin cu un civil. Nu cred ca poate fi acuzat ca influenteaza alegerile

Premierul Dacian Ciolos l-a propus pe Dragos Tudorache, seful Cancelariei prim-ministrului, in functia de ministru de Interne. Tudorache este cel care s-a ocupat de negocierile pentru aderarea la Schengen si de problema migratiei.

Seful Cancelariei premierului, Dragos Tudorache, nominalizat ca ministru de Interne

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, in declaratia de presa sustinuta marti dimineata la Palatul Victoria, ca propunerea sa pentru functia de ministru de Interne este seful Cancelariei premierului,.

Dragos Tudorache, seful Cancelariei prim-ministrului, este noul ministru de Interne, propus de Ciolos

Seful Cancelariei prim-ministru, Dragos Tudorache, a fost propus, de premierul Dacian Ciolos sa ocupe postul de ministru de Interne, in locul lui Petre Toba, pana la finalul mandatului Cabinetului, a anuntat seful Executivului, conform News. ro.

Traian Basescu, despre propunerea lui Dragos Tudorache la ministerul de Interne: Cred ca este o solutie corecta. Se revine la desemnarea ministrilor civili la Interne (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca premierul Dacian Ciolos a facut o alegere corecta prin propunerea ca Dragos Tudorache sa ocupe functia de ministru de Interne dupa demisia lui Petre.

Dragos Tudorache, propus sef la Interne. Miza uriasa: Ministrul va asigura corectitudinea organizarii si derularii alegerilor parlamentare

Premierul Dacian Ciolos sustine o declaratie de presa, la ora 10. Cel mai probabil, seful Executivului va anunta propunerea sa pentru portofoliul Ministerului Afacerilor Interne, ramas vacant dupa demisia lui Petre Toba, implicat intr-un scandal de coruptie.

Premierul Dacian Ciolos l-a propus pe Dragos Tudorache pentru a prelua conducerea Ministerului de Interne dupa demisia lui Petre Toba (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a anuntat marti propunerea de ministru de Interne pe care o va trimite presedintelui Klaus Iohannis. Astfel, seful Guvernului l-a propus in locul lui Petre Toba la ministerul de.

Messi are o SOSIE in Romania. Cine este fotbalistul care s-a inspirat din lookul starului Barcelonei (FOTO)

Noul Look al lui Lionel Messi a prins foarte bine in randul fotbalistilor, cativa urmandu-i exemplul. Una dintre acestia este Sorin Stratila. Fostul dinamovist s-a vopsit blond si si-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )