Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cine este Dusan Uhrin si cum a ajuns antrenorul lui Dinamo. Ce echipe mari a antrenat

Playtech Playtech,
Cine este Dusan Uhrin si cum a ajuns antrenorul lui Dinamo. Ce echipe mari a antrenat

Dusan Uhrin va fi noul antrenor al lui Dinamo Bucuresti. Anuntul a fost facut, marti, de presedintele clubului, Florin Prunea, care a precizat ca a ajuns la o intelegere cu tehnicianul ceh pentru preluarea echipei. Dinamo trece prin cea mai slaba perioada din istorie. E pe locul 13 in Liga 1, cu doar 3 puncte . continuă pe Playtech

Liga 1: Discutii in linie dreapta - Dusan Uhrin Jr., tot mai aproape sa fie antrenorul lui Dinamo

Presedintele Florin Prunea a anuntat, marti dimineata, ca noul antrenor al lui Dinamo Bucuresti va fi Dusan Uhrin Jr. 51 de ani). Desi mutarea nu a fost oficializata, Prunea spune ca s-a inteles cu tehnicianul ceh.

Dusan Uhrin Jr, noul antrenor al lui Dinamo

Dusan Uhrin Jr a semnat, marti, un contract valabil pe un an de zile cu Dinamo Bucuresti, informeaza Digisport. Tehnicianul din Cehia a mai pregatit de-a lungul timpului in Romania pe Poli Timisoara 2007-2008 si 2010-2011) si CFR Cluj 2009). Sunt fericit ca am revenit in Romania, a precizat antrenorul.

Dusan Uhrin jr. favorit sa o preia pe Dinamo

Conducerea lui Dinamo negociaza cu antrenorul ceh Dusan Uhrin jr. preluarea echipei din Stefan cel mare.

Antrenor surpriza la Dinamo! Dusan Uhrin jr. a sosit in tara! Primele cuvinte ale antrenorului

Dusan Uhrin jr. 51 de ani) a sosit marti in Romania pentru a semna cu Dinamo, a anuntat Florin Prunea la Digi Sport Matinal. Sunt fericit ca am revenit in Romania, a declarat Uhrin jr. la sosire. Dusan.

Oficial: Dusan Uhrin, noul antrenor al lui Dinamo

Dinamo Bucuresti are un nou antrenor in persoana cehului Dusan Uhrin jr.

Cine este Bianca Andreescu, castigatoarea de la Rogers Cup: Acest trofeu este doar inceputul

La 19 ani, a castigat trofeul de la Rogers Cup de la Toronto. Bianca Andreescu, jucatoarea din Canada cu origini romanesti, a reusit sa obtina marele premiu, dupa ce Serena Williams a fost nevoita sa abandoneze competitia. Ambitioasa, tanara promite ca acest trofeul este doar inceputul in cariera sa profesionala. Bianca Andreescu, sportiva care a .

BEIZADEAUA ANULUI: Si-a aruncat in rau BMW-ul, suparat ca tatal nu ii cumparase un Jaguar! INCREDIBIL despre cine este vorba (VIDEO VIRAL)

Un tanar si-a aruncat in apele raului masinaBMW, pe care tatal sau i-o facuse cadou de ziua lui, pentru ca nu era Jaguarul pe care si-l dorise.

Cine este de vina pentru reizbucnirea pestei porcine africane

Numarul focarelor de pesta a ajuns la 746, in 23 de judete. Cele mai multe sunt in Teleorman 247), .

Cine este soferul care a provocat tragicul accident, in timp ce in masina se facea live pe Facebook: Este cazul clasic al romanului care s-a imbogatit rapid in strainatate

Marcel Radu, un tanar in varsta de 39 de ani din localitatea tulceana Luncavita este tanarul care duminica, 11 august, in timp ce conducea un autoturism BMW M6 pe DE 87, la iesirea din comuna tulceana.

Cine este romanul din SUA care a inventat aplicatia prin care oamenii se alerteaza intre ei in caz de pericol

In conditiile in care statul roman dovedeste din ce in ce mai des ca nu este capabil sa te salveze intr-o situatie de pericol, cum s-a intamplat la tragedia de la Caracal, solutia cea mai la indemana este sa te ajuti singur. Un roman stabilit in SUA a conceput o aplicatie, disponibila acum si in Europa, prin care oamenii se alerteaza unii pe altii in caz de primejdie. Am stat de vorba cu el sa vad despre ce este vorba.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )