Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cine este europarlamentarul Siegfried Muresan, propunerea PMP pentru functia de premier al Romaniei. Traian Basescu: Corespunde atat portretului robot facut de Dragnea, cat si celui cerut de Iohannis

România Liberă România Liberă,
Cine este europarlamentarul Siegfried Muresan, propunerea PMP pentru functia de premier al Romaniei. Traian Basescu: Corespunde atat portretului robot facut de Dragnea, cat si celui cerut de Iohannis

Europarlamentarul Siegfried Muresan este propunerea pe care PMP i-a facut-o presedintelui Klaus Iohannis pentru functia de premier, a anuntat, duminica, Traian Basescu. continuă pe România Liberă

Sigfried Muresan, propunerea PMP pentru functia de premier. Traian Basescu: Reprezinta generatia Macron sau Trudeau (VIDEO)

Traian Basescu a anuntat la finalul consultarilor pe care partidul sau, PMP, le-a avut la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, ca l-au propus pe europarlamentarul Sigfried Muresan pentru functia de.

Reactia europarlamentarului Siegfried Muresan, dupa ce PMP l-a propus ca premier: Romania are nevoie astazi de un prim-ministru cu viziune europeana care sa guverneze cu gandul la cetateni, si nu la interese de partid

Europarlamentarul Siegfried Muresan a precizat, luni, ca Romania are nevoie de un prim-ministru cu viziune europeana, care sa guverneze cu gandul la cetateni, si nu la interese de partid. Reactia vine dupa ce PMP l-a propus presedintelui Klaus Iohannis pentru sefia Guvernului.

Reactia lui Siegfried Muresan dupa ce Traian Basescu l-a propus premier: Romania are nevoie de un premier care sa stie ca bugetul nu reprezinta o vistierie personala sau a partidului, ci sunt banii platitorilor de taxe

Europarlamentarul Siegfried Muresan a reactionat printr-o postare pe Facebook dupa ce Traian Basescu l-a propus pentru functia de premier din partea PMP. Muresan a multumi colegilor din partid si a scris ca Romania are nevoie astazi de un prim-ministru cu viziune europeana care sa guverneze cu gandul la cetateni, si nu la interese de partid.

Cine este Mihai Tudose: CV-ul si trecutul celui desemnat drept nou premier al Romaniei

Klaus Iohannis a anuntat luni seara ca a acceptat propunerea coalitiei PSD-ALDE si l-a nominalizat pe Mihai Tudose pentru functia de premier al Romaniei. Desi este un parlamentar PSD cu state vechi,.

Deputatul Liviu Balint, exclus din PMP pentru ca a votat pentru motiunea de cenzura. Tomac:S-a dedat la un comportament de maidanez politic

Presedintele filialei Salaj a PMP, deputatul Liviu Balint, a fost exclus din partid pentru ca a votat, miercuri, pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului, Eugen Tomac, presedintele executiv al formatiunii numindu-l maidanez politicsi cerandu-i demisia din functia de parlamentar, transmite Agerpres.

Cine este de fapt Mihai Tudose, noul premier al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca il desemneaza pe social-democratul Mihai Tudose ca prim-ministru. Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru functia de.

Cine este Mihai Tudose, noul premier desemnat al Romaniei - fisa biografica

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca il desemneaza pe social-democratul Mihai Tudose ca prim-ministru. Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru functia de.

Cine este ministrul care nu va face parte din viitorul Guvern: Perioada mea s-a incheiat

Intr-un interviu oferit in exclusivitate pentru Arges-stiri, ministrul Serban Valeca a anuntat ca nu va reveni asupra demisiei pe care si-a inaintat-o, motivand ca perioada mea ca.

Caz de dopaj SECRET dezvaluit! Cine este SPORTIVUL testat pozitiv cu COCAINA (FOTO)

In 2013, a fost trimisa o proba de UEFA pentru a fi analizata la Laboratorul Doping de la Bucuresti. Aici s-a descoperit ca un fotbalist a fost dopat cu cocaina. Testul a fost efectuat la finalul unui meci in.

Surse: Conducerea PSD decide, luni, numele candidatului la functia de premier. Se va alege intre Florin Georgescu si Mihai Fifor. Cine este favoritul

Prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, si liderul grupului PSD din Senat, Mihai Fifor, sunt, la acest moment, variantele PSD pentru functia de premier, o decizie in ce priveste varianta finala urmand a fi luata luni, prin vot, in Comitetul Executiv National.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )