Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cine este, de fapt, Ella Nae, fosta sotie a lui Costin Marculescu. Au divortat cu scandal

Playtech Playtech,
Cine este, de fapt, Ella Nae, fosta sotie a lui Costin Marculescu. Au divortat cu scandal

Costin Marculescu a iubit mereu frumosulsi in special femeile deosebite, acide, cu o personalitate aparte si cu un caracter puternic. Pentru o perioada, actorul a crezut ca a gasit tot ce si-ar fi putut visa in Ella Nae, cea care i-a fost sotie. Cine este, de fapt, Ella Nae? De ce bruneta s-a despartit cu . continuă pe Playtech

Cine este, de fapt, nepoata lui Marcel Ciolacu. Scandalul care zguduie scena politica

Nepoata presedintelui Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a ajuns sa fie angajata pe merit la Institutul Cultural Roman, dupa cum sustine politicianul. Cine este nepoata lui Marcel Ciolacu si unde a fost angajata. Scandalul care zguduie scena politica Marcel Ciolacu a facut declaratii vizavi de angajarea nepoatei sale, Andreea, la Institutul Cultural Roman. Seful PSD spune .

Cum arata azi fosta sotie a lui Adrian Pintea. Vaduva actorului este de nerecunoscut

In urma cu mai bine de 12 ani, Romania ramanea fara unul dintre cei mai buni actori pe care i-a avut: Adrian Pintea. Rapus de boala, acesta nu a fost uitat de public, dar nici de fosta sotie, Lavinia Pintea Tatomir. Vaduva actorului si-a refacut viata si s-a mutat din Bucuresti in urma cu cativa .

Fosta sotie a lui Razvan Simion si-a refacut viata

Daca Razvan Simion tocmai a anuntat despartirea de Lidia Buble dupa o relatie de aproape 5 ani, fosta sotie a omului de televiziune si-a refacut viata alaturi de alt barbat si este extrem de fericita.

Cum arata fosta sotie a lui Florin Piersic la 77 de ani. Si-a revazut fiul dupa 3 luni

Sarmant, talentat, gentil, Florin Piersic a avut cum sa cunoasca femeia, prin filmul vietii lui trecand multe. Tatiana Iekel, Anna Szeles, Anna Torok si numeroase idile. Cum arata actrita maghiara, de care maestrul s-a indragostit in autobuz? Fosta sotie a lui Florin Piersic arata senzational la 77 de ani indragitul actor nascut in Cluj a .

Cine este si cum arata sora secreta a Melaniei Trump. Cu ce se ocupa Ines

Prima Doamna a Americii este una dintre cele mai populare femei din lume. Melania Trump, in varsta de 50 de ani, nascuta Knauss, a venit pe lume in Slovenia si a dat lovitura in Statele Unite ale Americii, odata ce s-a casatorit cu miiardarul Donald Trump. Cine este sora Melaniei Trump Prea putine lucruri se .

Cine este Alexandra Anghel, iubita vloggerului COLO, retinut pentru instigare la viol (VIDEO)

Alexandu Balan, vloggerul bucurestean de 28 de ani, a fost retinut de Politie, marti seara, sub acuzatia de instigare la viol pe canalul sau de Youtube, urmarit de peste 850. 000 de oameni. Desi este intr-o r.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )